Деси Банова се натиска за брак

3684
16 Юни 2015, 17:10
Деси Банова натиска постоянно гаджето си Ивайло за брак, дочу HotArena. Двойката има дъщеричка, която се роди през 2011 година, но засега така и не са успели да намерят време, за да се оженят.


И въпреки че синоптичката прави всичко възможно, за да отведе любимия си до олтара, самият той не проявява никакъв интерес към това да се венчае.


„Деси пробва какви ли не методи, за да накара Иво да й сложи венчална халка на пръста, но той се дърпа. Според него „подписът“ влияе на психиката, плаши мъжете и ги кара да се чувстват като в окови.


Ето затова нямал никакво намерение да води Банова в гражданското, макар че имат дете“, коментират близки до синоптичката.


Любимият на Деси от години се прави на разсеян по този въпрос и отказва да й поиска ръката. Самата Банова е станала толкова отчаяна, че дори се допитва до врачки, как да го откара пред олтара.Банова от години планира сватбата си и е наясно и с най-малките подробности около нея. Цветя, декорация, ресторант, покани за гостите… всичко е подбрано.Освен, че младоженецът все още не е поискал ръката й.


Опитът на красавицата като бивша собственичка на сватбена агенция й е показал, че бракът разваля любовта и често пъти води не до дългогодишен семеен живот, а до раздяла. „Истината е, че чакам мъжът, с когото живея, да ми предложи брак“, признава многократно тя в интервютата си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени