Деси Банова се разкъсва между кариерата и детето си (Вижте как изнемогва)

2543
29 Януари 2017, 16:00


Деси Банова трудно успява да съчетае ангажиментите си в телевизията с тези на майка, научи HotArena.


Лъчезарната блондинката призна тези дни, че едва смогва да лавира между работата си и грижите за дъщеря си Йоанна, която този март ще навърши 7 години. 

 
Въртележка е голяма! Бабите много помагат. Таткото пътува, аз работя на ненормални смени – или ставам сутрин в 4, или съм вечер до късно. И общо взето се редуваме – един я взима, друг я води... И така, трудничко е”, споделя Деси Банова. 


И все пак тя обича работата си и не си и помисля да я зареже, за да бъде само майка и домакиня, макар да може да си го позволи. Както е известно, мъжът на Деси е стабилен бизнесмен, а освен това е и финансист. Любовта им лумнала неочаквано. Запознали се, когато Ивайло Граховски отишъл да направи одит в офисите на Нова телевизия, която сменяла собствеността си и преминала от гръцки в шведски ръце. 


Връзката им се развива скоростно - след броени дни излезли на кафе, после вечеряли… Днес двамата са горди родители, но и продължават да катерят нови професионални върхове. 


За синоптичката това не е никак лека задача, тъй като често стига до изтощение, стремейки се да бъде за идеална и на работа, и у дома. Наскоро красавицата дори призна, че дъщеря й понякога забелязва заетостта й. Преди тази Нова година Йоанна се разболяла от грип и вдигнала температура.


Като всяка майка, Деси силно се притеснила, но нямало как да отсъства от работа. Затова, когато съобщавала прогнозата, за дъщеря й се грижили на смени бабите. Само че Йоанна не била съвсем съгласна: „Връщам се от работа и тя започва да кашля срещу мен. Казвам: „Йоанка, какво правиш?!”, и тя: „Мамо искам да те заразя, за да не ходиш на работа, да си стоиш при мен и да ме гледаш”


Когато са заедно, Деси и дъщеря й истински се забавляват. Синоптичката дори позволява на Йоанна да изпробва гримовете, дрехите и обувките й. Като всяка майка, и Деси бди денонощно над детето си, но това не е единствената промяна у нея. Откакто станала родител, синоптичката станала силно чувствителна, което самата тя е признавала: „Промених възгледите си за децата. И малко безумно звучи, тъй като работя в „Новините”, но избягвам да гледам новини, защото не мога да слушам за нещастия, свързани с деца. Това наистина страшно ме травмира и депресира”, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени