Деси Банова замразява стволови клетки в Швейцария (Бившата синоптичка ще ражда в частна клиника)

2850
06 Юли 2018, 16:18


Прясното семейство Росен Плевнелиев и Деси Банова са решили да замразят стволови клетки на сина си, за да го предпазят от евентуални сериозни заболявания, разбра HotArena.


Синоптичката била много наплашена от трагедията, която Плевнелиев изживя с най-големия си син. Преди три години Филип почина заради рядко сърдечно заболяване, което протича без симптоми. 


Банова вече навлиза в седмия месец, а поредният наследник на президента се очаква през септември. Деси роди първата си дъщеря в Шейново и мислела отново да се довери на лекарите там, но Плевнелиев я разубедил и настоял тя да роди в избрана от него частна клиника.


Именно там родителите ще се възползват от модерната услуга "замразяване на клетки от пъпната връв". Тази процедура не е по джоба на обикновения българин, но за свръхбогатия бивш президент сумата не е проблем. В момента цената е около 4-5 хиляди лева, които са нищо за милионера Плевнелиев.


Той и изгората му са се спрели на тъканна банка в Швейцария. Неотдавна се заговори, че съпрузите смятат да напуснат България и да се установят именно в страната на шоколада. Там той напира да стане посланик на България, разбра Ретро


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба Вуна
преди 7 месеца
0
На Плевнелиев гените са му такива, че са предразположени към сърдечни заболявания. Бановата, хайде спрете се с тази показност на "изпепеляващата" любов, за да не предизвикаш и ти съдбата като Емилия, та да не ревеш и ти после. Стойте си кротко и не дърпайте дявола за опашката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 7 месеца
-1
Айде, няма нужда от мистър Бийн в Швейцария. Да си стои в блатото, не ни трябва да берем срам с него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Санди
преди 7 месеца
0
Как не спряхте с тази двойка! Ежедневно, ежечасно ни напомняте за тях., а те не ни вълнуват!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени