Деси Цонева за годежа с Джамов: Геле, малко ли проблеми си имаш?! (Какви са плановете им за сватба и деца?)

4513
07 Януари 2017, 13:53


Деси Цонева говори за връзката си с Георги Джамов като на шега, но тя става все по-сериозна, узна HotArena.


Миналият месец Деси Цонева смени любовния си статус във Фейсбук на "сгодена". Дни след това и нейният любим направи същото, а бившата брадърка го пошегува с репликата "-Цонке, ще станеш ли моя жена? - Геле, малко ли проблеми си имаш?". Така на шега, на майтап, двамата стягат сватба. Тя, обаче, ще бъде след около година, защото Деси Цонева иска да почетта паметта на покойния си татко и да не бърза с шумните тържества.


А междувременно се разприказва за годежа и началото на връзката си с Джамов. Предложението за брак било лишено от всякаква романтичност, каквато не се наблюдава при никой от двамата. Тя е мъжко момиче, а той и веднъж не й е подарил цветя, защото знае, че никак няма да я трогне. Двамата били на обяд със свои приятели, след това посетили столичен бар.


В заведението Георги паднал на колене, а тя не закъсняла със своето "Да". Сега връзката между двамата е по-силна от всякога, особено след участието на Деси Цонев във "ВИП Брадър". Тогава Джамов разбрал, че не може без нея. Двамата засега нямат планове за общо дете, защото са заети с грижите за наследниците си от предишните връзки. Цонева има син, а Георги - две дъщери. И всички са като едно голямо семейство, което не робува на предразсъдъците.


Журналистката не пропуска да изчетка своя любим, като споделя, че още преди години се е заканила да си намери мъж като него. Запознали се покрай леля й и Деси веднага хлътнала. А сега е на прага на сватба не с някой като него, а със самия него! Но, тя не се е отдала на еуфорията, а гледва трезво към бъдещето. Там в най-близък план и в центъра стои нейната кариера, пише "24 часа".


Цонева е решена да използва времето до сватбата си, за да реализира една дългогодишна своя мечта. Скоро на малкия екран ще започне ново предаване, на което тя ще бъде не само водещ, но и продуцент. Именно в тази посока са съсредоточени всички нейни мисли сега, а Джамов е най-голямата й подкрепа във всяко нейно начинание.


Той е дал съгласието си тя да участва и във "ВИП Брадър", а след това я е накарал да изгледа всички епизоди на риалито. Деси Цонева се е притеснявала шоуто да не се окаже пагубно за връзката им, но точно обратното. Двамата са заедно вече от повече от две години и няма как някакви интриги да ги бутнат!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени