Деси Добрева удари дъното (Готова е на всичко да изкара някой лев)

3979
26 Февруари 2016, 14:00


Деси Добрева буквално е останала без пукната пара. Талантливата певица се хваща за всякакви халтури с единствената мотивация да изкара някой лев, узна HotArena.

Финансовото състояние на блондинката рухна по време на престоя й в Америка, където тя, вместо да сбъдне американската мечта, си тръгна неуспяла и фалирала от страната на неограничените възможности. За неуспехите си отвъд океана Деси разказа сама и в ефира на „Черешката на тортата“, където е гост тази седмица, пише "Всеки ден". 

Ангелогласната изпълнителка сподели, че й е било изключително трудно в САЩ, но все пак е доволна, че е опитала да пробие на чужда територия. Опитала, но без успех, цъкат с език зрители. „Плюха ме в България, че съм се издънила в Америка. Кажи ми кой наш певец и изобщо европеец успя да пробие на техния музикален пазар? Такъв просто няма“, оправдава провала си Добрева.

Блондинката бе публично порицана и от някогашния си ментор Слави Трифонов, който в ефира на предаването си заяви, че е направила грешка, литвайки към Америка, и че камъкът си тежи на мястото.

Изпълнителката е в перманентен процес на търсене на работа, тъй като на практика няма активна кариера. Участията й по частни партита пък са не повече от едно-две в месеца, което не е достатъчно като източник на доходи, с които да храни и себе си, и детето си.

Положението на Деси се влоши, след като грижите за дъщеричката й паднаха само на нейните плещи. Русата красавица се раздели с мъжа си година след сватбата и всички семейни разходи останаха за нейна сметка.

„Тя е способна и много добра жена. Не е като онези в чалгата, които, щом ги зареже един, ще скочат в кревата на друг. Всичко си прави сама“, коментират приятелите на Деси Добрева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОМГ
преди 2 години
0
"... Кажи ми кой наш певец и изобщо европеец успя да пробие на техния музикален пазар? Такъв просто няма“" Ами Андреа даже успя да пробие повече от теб там...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени