Деси Фотосесията показа гърди със стрии! (СНИМКА)

https://hotarena.net/intimno/desi-fotosesiiata-pokaza-gardi-sas-strii HotArena.net
Деси Фотосесията показа гърди със стрии! (СНИМКА)

Плеймейтката Деси Димитрова – Фотосесията отново скандализира социалните мрежи, този път с кадри, на които гордо пъчи силиконовите си гърди, видя HotZona.

 

Апетитната брюнетка отнесе не малко хапливи коментари от страна на последователите си, които изтъкнаха, че интервенциите са я превърнали в изкуствена кукла с прекалено натрапчиви извивки, писа „Телеграф“.

 

Недоброжелателите на Деси споделиха, че на фотосите се виждат стриите около бюста й, които фотошопът не е заличил.  Вижте ТУК за какво иде реч.

4 Коментара

Komentar

преди 5 години

Бустанско плашило, защо изобщо я коемтирате тази - проста, грозна, не може да говори, мозъчните й гънки са на борй колкото да може да си връзва връзките на обувките, скрийте тези грозни посмешища за България като тази и много други "моделки" хохо

Коментирай

хйкйл

преди 5 години

Айдееее, мине не мине и решите да ни стряскате. Вечер не отварям сайта, че все пак трябва да спя спокойно.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Красива жена е. Има много изящни устни. Искам и аз да имам като нейните.

Коментирай

hahah

преди 5 години

ти не си наред хахах направи се като нея хахахах ако не си ти самата ДЕСа, че кой друг би го написал това хахахха падааааммм

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.