Деси Фотосесията ТОТАЛНО се обезобрази (Плашещи снимки - ПРЕДИ И СЕГА)

https://hotarena.net/laifstail/desi-fotosesiiata-totalno-se-obezobrazi HotArena.net
Деси Фотосесията ТОТАЛНО се обезобрази (Плашещи снимки - ПРЕДИ И СЕГА)

Родната плеймейтка Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, оглави световна класация в интернет за Най-зловещи пластики, видя „Галерия“.

 

Силиконката бе представена в поредица от снимки, които наистина шокират с външния й вид. Според изданието българката е станала жертва на пишман хирург, който я е обезобразил.

 

В действителност Деси Фотосесията е с най-много пластики от родните звезди. След поредица от корекции, устните й заемат почти ½ от лицето.

 

Отделно плеймейтката има няколко ринопластики, операции на скулите и брадичката, както и други, не толкова драстични корекции като лифтинг и пр. Огромният й бюст също е резултат от няколко срещи с хирурга до достигане на максимума от 450 кубика във всяка гърда. Наскоро Фотосесията сподели, че отново ще легне под ножа - този път, за да намали силиконките си.

 

Последните фотоси на плеймейтката показват, че вече тотално е пресолила манджата. Лицето й видимо не може да издържи на темпото на скалпела. Нейни колежки дори се шегуват, че скоро ще започне да се разпада по подобие на Майкъл Джексън. И със сигурност това няма да са финалните щрихи по външния вид на Деси.

 

„Галерия“ попадна на нейни снимки отпреди операциите, когато все още е изглеждала естествено и коренно различно отсега. „Тя не просто е неузнаваема. Деси Димитрова е изчезнала и на нейно място хирурзите са създали Фотосесията“, шегуват се зевзеци. И допълват, че плеймейтката трябва всяка година да си подновява личната карта, за да може документът да отговаря на действителността.

8 Коментара

Тони

преди 5 години

ТОВА НЕЩО ОГЛЕДАЛО НЯМА ЛИ СИ????

Коментирай

Николета

преди 5 години

че тя кога е изглеждала нормално тая ?

Коментирай

Stefan

преди 5 години

Колко и да плюете и обиждате със сигурност 99% си биете чикий на подобни жени и само това ще Ви остане.

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Ако ти си блъскаш чикии на нея, значи си сбъркан.

Коментирай

devil

преди 5 години

мега малоумна е, за логопед не е чувала никога, грозна а сега и с тези корекции е ОТВРАТ не огледало а отрова и трябва да я изпие и да и приключи живота

Коментирай

ВЪХ ТАЯ ПАЧА!

преди 5 години

Урунгел страшен си плашиш ме,100% възрастните хора по улиците се кръстят

Коментирай

___

преди 5 години

Нормално, то повечето български пишлегари си падате по такива курви.

Коментирай

Denn

преди 5 години

Basi uroda

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.