Деси Радева се фука с очила за близо 600 лв

https://hotarena.net/az-jenata/desi-radeva-se-fuka-s-ochila-za-blizo-600-lv HotArena.net
Деси Радева се фука с очила за близо 600 лв
Деси Радева изневери на личната си дизайнерка и избра тоалети в убити цветове за визитата на съпруга си Румен Радев в Лисабон преди дни, видя HotArena.


Този път обаче първата ни дама направи впечатление със скъпите аксесоари по себе си. Най-много се откроиха слънчевите й очила, които тя не свали от лицето си, макар слънцето да не печеше толкова силно в португалската столица.


Те се оказаха от последната колеция на марката Булгари, а цената им е точно 562 лева. Рамките са пластмасови, но стъклата са с най-висок клас защита. Акцентът на модела е надписа на рамките, изписан с фини златни букви, и инкрустираните камъни. 


Само преди няколко месеца британският премиер Тереза Мей се появи със същите очила, като ги беше съчетала с диамантена огърлица. Радева също го беше съчетала с бижута - колие с кръстче, което никога не сваля, и нестандартна брошка.


Аксесоарът е бил изработен специално за нея от дъщерята на художника Греди Асса - Ина. Брошката има елементи от традиционната българска шевица. При визитите си в чужбина Радева я носи задължително и дори подари подобна на британската кралица Елизабет II, предават от Ретро

3 Коментара

мари

преди 5 години

Защо винаги като я видя ме напушва на смях,и се сещам за филма "мъже в черно"?

Коментирай

Фифи

преди 5 години

Защото акълът ти е в задника. Ням друго обяснение за подобен тъп коментар!

Коментирай

hehe

преди 5 години

на деса юмруците са като на зидар! Сега поне е ясно защо радев е жената в семейството :))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.