Деси Слава: Бях на дъното, по-надолу не можех да стигна (Потресващата изповед на фалиралата певица)

6864
26 Февруари 2016, 18:00


След края на „Биг Брадър ол Старс“ Деси Слава се отдаде на почивка, за да премисли бъдещето си, узна HotArena.

Цяла България разбра по време на „Биг Брадър“, че певицата е лудо влюбена в MMA боеца Зарко, но самият той не изпитва толкова силни чувства.

„Оказа се, че със Зарко имаме различни виждания за бъдещето. Не е вярно, че не съм искала да му родя деца и това ни е скарало. Сега вече говорим за минали неща. Моето сърце е отворено към него и не се знае какво ще се случи“, оставя си вратичка към евентуален рестарт на връзката Деси Слава.

Лошото е, че и в кариерата си тя не успява да се похвали със значими успехи. Деси напуска монополиста „Пайнер“, когато е на върха на славата. След това в продължение на 12 години се бори сама в джунглата на родния шоубизнес.  Тя все пак успява да събере достатъчно, за да се впусне в най-голямата авантюра на живота си. Деси инвестира всичко скътано през годините в създаването на музикална телевизия, която след година продава, без да спечели нито лев от тази сделка.

Над 500 000 лева, спечелени с дългогодишен труд и заделени за „черни дни“, се изпаряват за отрицателно време.

„Един ден се събудих и осъзнах, че съм изгубила абсолютно всичко. Бях на дъното. Плаках, тръшках се, бях тотално отчаяна. Минаха се няколко дни и осъзнах, че по-надолу няма накъде да пропадам и ме чака само път нагоре. Събрах се и продължих напред. Много скъпо ми излезе урокът, че нямам талант да развивам собствен бизнес. Сега подминавам отдалеч всякакви оферти да печеля от нещо друго, различно от музика. Спестявам пари, защото искам да дам силен старт на сина си“, разказва певицата. 

Деси е едно от малкото популярни лица в родния шоубизнес, които не се притесняват да си признаят, че има черен печат в паспорта си и не може да посещава САЩ. Навремето тя си организира концерт в страната на неограничените възможности, но не успява да извади навреме работна виза. Нейна колежка се обажда в американското консулство да я издаде, че ще ходи да пее без необходимото разрешително, пише "Всеки ден". 

Извикаха ме в консулството и без много обяснения ми удариха печата, въпреки че дори не бях си купила билет за Америка. Не съм се примирила с това положение. Наех си адвокат и ще се боря докрай за правата си. Искам американците да оправят неправдата и да получа шанс да отида в САЩ, защото там имам страшно много почитатели“, готова е за решителната битка Деси Слава. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени