Деси Слава броди из София окаяна! В депресия заради Бирмата? (Папарашко фото)

4400
01 Февруари 2016, 17:00


Деси Слава продължава да не се съобразява с известността си и се разхожда в доста неугледен вид по улиците, видя HotArena.

Таблоид No, 1 “ Папараци“ по бТВ с водеща Николета Лозанова излови звездата без грим и прическа. Вероятно Деси си е мислила, че няма да бъде разпозната, но както става ясно от кадрите, това не се случва.

Освен от екипът на „Папараци“ певицата е разпозната от две момчета преди да влезе във фризьорския салон. След излизане от процедурите Деси вече прилича на образа, който сме свикнали да виждаме от екрана и списанията. Разликата е доста осезаема, както се вижда на снимката.

А дали Деси Слава не се е занемарила от любовна мъка по Бирмата?

Скоро тя призна, че е имала връзка с известния плейбой и милионер Георги Станоев-Бирмата. Чувствата между чалга певицата и плейбоя са били доста силни. Прескачащи плътската емоция. Между тях е имало много повече от секс. От страната на Деси поне е било чиста любов.

Нещата коренно се променят, след като Бирмата започна секс авантюра с Алисия. Деси Слава е била потресена, емоционално сломена. И за това се решава да излее душата си в текст на песен. И се ражда хитът й с Галин „Нека да е тайно”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
познавам Бирмата
преди 2 години
0
Този път Бирмата, голем красавец бе! Тва Алисия, ПРеслава, Десислава кой ли още не, всички вехнат по него. НЯма такова ниско, грозно и тантуресто момченце като него, а на всичкото отгоре и е тъп. Плюнката не си хвърлям за тоя!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Doli
преди 2 години
0
Парите какво ли не правят- всичко е свързано с тях! Красотата няма нищо общо!
стига сте повтаряли всеки ден тази глупост
преди 2 години
-1
Деси не може да преживее Зарко. Бирмата и е последна дупка на кавала. Ако изобщо е имала нещо с него интимно, но вие една си баба Грозева и Йорданова знае , една си пее. разберете, Деси не е имала нищо с Бирмата, както и Алисия. Не зная кой и с каква цел пуска тези клюки и създава интриги, но да си му е за главата. Нека си носи кръста! А те май си го носят и не им е много лек. Хак да им е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йоанна
преди 2 години
-2
Абе ейй хем не знаете,хем пишете! Деси вече цели 3-пъти отрече,че е имала нещо общо с Бирмата,но вие си продължавате..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени