Деси Слава е съсипана! Вижте на какво зверско унижение я подложи майката на младото й тигърче!

7330
21 Април 2016, 13:00


Тежко унижение е преживяла Деси Слава от семейството на новоизлюпения си любим – боксьорчето Благо Найденов. Влюбеният 19-годишен тийнейджър я завел в дома на майка си, за да я представи като свое гадже. Вместо обаче да й даде чехли за добре дошла, свекървата позорно я изгонила, научи HotArena.

Майката била втрещена, като разбрала, че момченцето й, вместо да си намери момиче на своята възраст, е забило 18 години по-старата от него певица със скандална слава и голямо дете. По информация на „Всеки ден“ разликата във възрастта на Деси Слава и бъдещата й свекърва е само 3-4 години.

Ден по-рано Малката Кобра се обадил на майка си и я предупредил да се подготви за гости. Тя мислела, че ще й заведе приятели. Вместо това обаче той се появил с блондинката под ръка. За да направи добро впечатление, Деси се била изтупала с хубав костюм, прическа и грим. Но като я видяла, вместо да плесне с ръце и да я прегърне, свекървата само дето не получила удар. Тя й казала, че не я иска в дома си и че ако е жена на място, трябва да остави момчето й, вместо да му мъти главата. На Благо обявила, че при нея може да ходи или сам, или в друга компания. И затворила вратата под носа на влюбените.

Самата Деси била съсипана. Тя плакала по целия път до дома си, а след това й се наложило да изпие няколко чаши вино, докато се успокои след позорната сцена.

Говори се, че семейството на Благой не я одобрявало не само заради разликата във възрастта и това, че има син почти на неговите години, но и заради професията й. „Те са леки жени. Сменят си любовниците като носни кърпички, правят секс за пари, раждат деца, за да искат издръжка“, смятали не без основание роднините на Благой. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мегън
преди 2 години
0
има една поговорка -всяка жаба да си знае гьола!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени