Деси Слава изгубила гласа си

3884
21 Април 2011, 14:18


Фолкдивата Деси Слава преживяла тежък шок, тъй като изгубила гласа си за период от 6 месеца. Това се случило преди време покрай раздялата на певицата с бившите й продуценти от "Пайнер".

 

"Най-тежкият момент в живота ми бе, когато изгубих гласа си за шест месеца. Никога досега не съм го споделяла. Бях напуснала "Пайнер", от тях имаше удари под кръста", разказа Деси Слава.

 

"Бяха патентовали името ми, казваха на места да не ме канят на участия. Пишеше се, че няма да мога продуцирам албума си. Не беше така, но бях в тежко състояние и нямаше как да го докажа. И изведнъж гласът ми изчезна. Не можех да пея, гласът ми беше променен".

 

"Разболях се, след като пях на стадион в Кюстендил. Беше толкова студено, че ръката ми замръзна, както държах микрофона. Трябваше да бъда силна, да чакам момента, в който ще мога да докажа, че ще успея. Направих го с албума "Любовта е само чувство". Той наистина изби рибата и роди 5 хита", припомни си фолкпевицата в интервю пред "Уикенд".

 

Деси Слава нарича и брака си с Галин, настоящият партньор на колежката й Галена, голяма грешка.

 

"Последвалият ми брак с Галин оценявам като твърде необмислен и прибързан. Просто не бяхме подходящи един за друг. А ето че с Галена са идеална двойка – характерите им си пасват. Те си подхождат, много са близки като темперамент. Наистина са щастливи и се радвам за тях".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени