Деси Слава малтретирана от 6-годишна! (Подробности)

3574
26 Юли 2015, 16:00


Фолк дивата Десислава е имала изключително тежко детство, белязано със скандали и побоища, узна HotArena!

 

Истинският й баща Иван Донев прекалявал с чашката и затова редовно посягал на майка й, но не били редки и случаите, когато посягал и на детето си. Ужасът в семейството се е случвал, когато певицата е едва на 6, а след поредица от скандали майката на Деси подава молба за развод, пише „Уикенд“.

 

По ирония на съдбата години по-късно, личния живот на гласовитата блондинка също се развива по подобен начин. Самата Деси не крие, че системно е пердашена и от бащата на сина й Майки – Мишо, който от години живее в Америка.

 

В двата сходни случая, причина за грозното поведение на мъжете бил алкохолът, с който злоупотребявали. Всеки път, когато посягали към чашката ставали агресивни, крещяли и не рядко посягали. „Знам какво е да си малолетна жертва, да нямаш никаква сигурност. Не пожелавам на никого тази гледка – да става свидетел как пияният му баща крещи за всичко, бута, чупи и нагрубява всички всяка вечер, а съседите да слушат и да си мълчат, все едно нищо не е станало.

 

Не искам никога повече да се чувствам по този начин, като изплашено животинче и да се треса от страх кога и защо ще е следващият шамар или ритник. Няма никога да допусна това в живота си да се случи отново и ще го постигна с цената на всичко”, категорична е днес певицата от Раднево. Деси още помни деня, когато който майка й, цялата посинена и с надуто око, най-накрая събрала смелост и напуснала насилника, изнасяйки се от семейното жилище.

 

„Никога няма да забравя мига, в който баща ми яростно натъпка всичките ми дрехи и играчки в един чувал и започна да влачи и него и мен по улицата, мъкнейки ме към новата квартира на мама, която беше страшно мизерна и почти нямахме какво да ядем”, спомня си Деси.

 

Звездата, която от една година отново е в редиците на музикалния гигант „Пайнер”, не крие, че заради психическата травма, нанесена й още в детството, изпитва затруднения и във връзките си с мъжете, тъй като не успява да им се довери. „Тези драматични моменти в живота ми винаги ще помня. Травмата не може да избледнее и всеки път, когато започвам нова връзка се страхувам да не попадна отново на човек, който да ми посегне”, с болка в гласа си признава родната знаменитост.

 

Въпреки лошия родител, който е имала с годините тя му прощава. Затова през годините двамата се виждат не рядко. „Аз нося добро сърце и винаги съм вярвала, че човек с времето проглежда и осъзнава грешките си”, заключава изпълнителката. Що се отнася до Михаил - мъжът, от когото има син, там нещата също са повече от благоприятни.

 

„Поддържаме нормални отношения, каквито може да има между двама родители. Синът ни Майки много пъти ни е питал дали бихме се събрали отново… Не мисля, че това е добра идея, защото всеки един от нас вече има своя си живот и няма връщане назад”, откровена е фолкфурията.

 

Ако трябва да направи равносметка за белезите от съдбата тя би прозвучала така: тъжно детство, горчив опит с мъжете и вечно бягство в търсене на истинския дом.

 

„Цял живот съм бягала! И раздялата с човека, за когото се омъжих, пак беше форма на бягство“, признава си Деси, която в биографията си регистрира и един неуспешен брак с бизнесмена Галин, който е настоящият мъж на колежката й Галена.

 

Доскоро секси дивата имаше доста сериозна връзка с ММА боеца Светлозар Савов. Идилията между тях обаче се оказа до време, тъй като двойката се раздели преди броени месеци. Изпълнителката отсъди като причина ревността на любимия и опита му да прекрати кариерата й с очакването двамата да създадат свой наследник.

 

„Той искаше да си имаме дете, да създадем семейство и да спра да ходя по участия. А аз му казах, че не мога да предприема тази крачка, защото още ми се работи и не искам да слизам от сцената”, обяснила пред свои близки ангелогласната изпълнителка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени