Деси Слава на диета преди Капките! Вижте режимът й, благодарение на който успя да се втали

https://hotarena.net/laifstail/desi-slava-na-dieta-predi-kapkite-vijte-rejimat-i-blagodarenie-na-koito-uspia-da-se-vtali HotArena.net
Деси Слава на диета преди Капките! Вижте режимът й, благодарение на който успя да се втали

Фолк певицата Деси Слава е спечелила битката с килограмите, научи HotArena.

 

 

Повече от година тя се мъчи да свали излишните килограми и вече е успяла благодарение на предстоящото си участие в „Като две капки вода“. Блондинката е олекнала с цели три килограма за седмица, а до старта на предаването се надява да смъкне още толкова.

 

 

Закусвала белтъци и грейпфрут, на обяд хапвала чисто месо, а за вечеря – салата. Спряла е солта и използва индийски подправки като куркума и къри. Веднъж в седмицата си позволява да яде сладко.

 

 

Моят приятел си ме харесва всякак, затова не си давах зор с диети. Но като застанех пред гардероба, все се чудех какво да облека, че да ми прикрие недостатъците. Особено като знам, че ще съм под светлините на прожекторите. Затова и не съм слагала тоалет без ръкави, но скоро и това ще направя“, хвали се Деси пред „Телеграф“.

 

5 Коментара

BOBI

преди 7 години

Николета има тяло на кривокрак маймун.Скоро беше сложил снимка маймуна гол до прозореца на стаята,но коментарите бяха ужасни и маймуна кривокрак си изтри снимката.Впрочем вие защо не я показахте снимката,а показвате тази която има фотошоп и тялото не е нейно.Нейното е късо без талия.Много е грозно тялото и.С много къси крака и увиснал задник до земята.

Коментирай

g

преди 7 години

Има ли я някъде тая снимка?

Коментирай

Побъркахте се вече тотално по тази ваша богиня Николета!

преди 7 години

Има ли я някъде Николета в тази статия?

Коментирай

devil

преди 7 години

в клиповете фиданка, на живо луканка :D

Коментирай

Diana

преди 7 години

mnogo to4no

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.