Деси Слава праща сина си да учи занаят на Малдивите (Още за плановете на амбициозната майка)

2029
19 Юли 2016, 15:00


Майки, синът на фолкпевицата Деси Слава вече се е ориентирал към професия, с която иска да се занимава. От малък има афинитет към приготвянето на храната, а майка му вече е начертала план за професионалното му развитие. Тя има намерение да го прати на стаж при най-добрите готвачи на Малдивите, дочу Hotarena.

Отвореното хлапе показа кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ , където за първи път децата на известни родители демонстрираха добро възпитание и домакински умения. Майки не се притесни да признае, че е голяма ценител на храната и обича да си похапва обилно. Той често готви вкъщи и отменя ангажираната си майка. По закръглените й форми можем да съдим, че ястията на Майки са феноменални.

Той репетира в домашна обстановка много трудни за приготвяне храни. Надява се един ден да се нареди сред големите имена на майсторите. Деси Слава споделя, че още от малък Майки има афинитет към кухнята. Веднъж певицата отишла на ресторант със свои приятели и взела майки със себе си. Както играело между масите хлапето изведнъж изчезнало. Оказало се, че Майки е намерил входа към кухнята и се е намъкнал при специалистите да попива опит, пише „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
0
Тя го беше пращала да учи в Гърция, сега Малдивите. Защо ли го мъчи?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха
преди 2 години
-3
на тази снимка помислих, че е с онова циганче-гаджето й, а той бил синът й
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени