Деси Слава призна семейна драма: Татко ме пребиваше!

1164
23 Октомври 2014, 12:00


Фолк певицата Деси Слава таи в себе си жестока драма. Имала е изключително трудно детство, белязано със скандали и домашно насилие, узна HotArena.net.

 

Преди родителите й да се разведат, когато челнът на журито в „Гласът на България“ е била едва на  6 годинки, баща й системно пребивал нея, сестрите й, а често посягал и на майка им.

 

„Знам какво е да си жертва, да нямаш сигурност. Не пожелавам на никого да гледа как пияният му баща всяка вечер крещи за всичко, бута, чупи и нагрубява всички наред. Не искам никога да се чувствам по този начин, да треперя кога и за какво ще е следващият шамар или ритник. Никога няма да допусна това в живота си отново“, присеща се с тъга блондинката, цитира в. „Всеки ден“.

 

Деси още помни деня, в който майка й, с посинено око, най-накрая събира смелост да напусне насилника и да се изнесе от семейното жилище. „Няма да забравя момента, в който баща ми натъпка всичките ми дрехи и играчки в един чувал.

 

С едната си ръка влачеше багажа ми по улицата, а с другата дърпаше мен, водейки ме към новата квартира на майка ми, която тогава беше на ръба на мизерията“, коментира звездата. Заради преживяното в детските си години гласовитото миньонче цял живот не се разбира с родителя си и недоверието, което изпитва към него, се отразява и на отношенията й с мъжете.

 

„Дълги години не можех да се отпусна и да излея сърцето си пред никого. Не бях способна на интимност, близост. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи“, коментира певицата. Най-голямата лична драма на фолк дивата обаче е, че въпреки всичко, което й е причинил, не успява да се сдобри с баща си, преди той да почине.

 

„Мъка ми е, че не успяхме да се сбогуваме, защото бяхме скарани, когато той си отиде. Въпреки всичко исках да му простя, за да продължа напред“, не крие болката си звездата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени