Деси Слава се събира със Зарко (ММА боецът спал с 3 жени след раздялата им)

4118
15 Декември 2015, 14:57


С три жени е спал любимият на Деси Слава Зарко след раздялата си с нея, научи HotArena.

 

С всички тях ММА боецът се опитал да създаде връзка, но не успял. Любовта му към певицата се оказала прекалено силна и той не могъл да я замени с друга. Двамата отново се събират след „Биг Брадър“.

 

През леглото на ММА боеца Светлозар Савов са минали над 200 жени, преди да се запознае с Деси Слава, хвалел се е самият той. По думите му обаче певицата му е показала какво е истинска любов и че на човек не му трябват много бройки, за да е щастлив, пише „Всеки ден“.

 

Упорито се говори, че след приключването на „Биг Брадър“ двамата с Деси отново ще се съберат и ще се опитат да дадат рестарт на любовта си. Те неведнъж са обсъждали това и в Къщата на Големия брат, като певицата постави хиляди условия, но все пак даде да се разбере, че е съгласна да започне отначало с боеца. Не е изключено даже да се премести да живее при Зарко в Русе, както той настоява. Това в очите му би било най-голямото доказателство за любовта й, която досега се оказва незаменима за него.

 

След като двамата с Деси сложили край на връзката си, той се опитал да създаде нова, но не успял. Решил, че няма да си ляга с много, а само с тези, за които мисли, че стават за нещо по-сериозно. За почти година намерил общо три такива дами, което е много скромна цифра на фона на предишните му бройки.

 

Както „Всеки ден“ писа, първата след Деси била моделката Роси Иванова. Зарко, който не си падал по клюките и не знаел почти нищо за нея, я мислел за сравнително добро момиче. След няколко страстни забавления с нея обаче дочул туй-онуй за миналите й похождения и веднага я разкарал. За имената на другите две дами историята засега мълчи. Знае се обаче, че и за тях боецът преценил, че стават само за леглото, но не и за връзка, защото отношенията им бързо приключили.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никито L.
преди 2 години
-2
Новите Гъмео и Пресиета ли видях?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени