Деси Слава за колата подарък на Благой за 130 бона: Щедра към хората, които обичам и са важни за мен + още разтърсващи откровения

https://hotarena.net/pod-pricel/desi-slava-za-kolata-podarak-na-blagoi-za-130-bona-shtedra-kam-horata-koito-obicham-i-sa-vajni-za-men-oshte-raztarsvashti-otkroveniia HotArena.net
Деси Слава за колата подарък на Благой за 130 бона: Щедра към хората, които обичам и са важни за мен + още разтърсващи откровения
Деси Слава най-после проговори за връзката си ММА боеца Благой, научи HotArena. 

Тя сподели, че никога не е крила, че има отношения с боеца, тъй като е публикувала снимки, от които става ясно, че двамата са гаджета. Тя разказва, че са се запознали на едно от нейните участия, но нещата са останали до там. Дълго време след това са се чули и започнали да се срещат.

„Първоначално бяхме приятели, излизахме в една компания. Така лека полека нещата се случиха. Приличаме си по много неща и ни е хубаво заедно. Много е романтичен и непрекъснато ми прави изненади, цветя, подаръци, мили жестове има много към мен! Това, което наистина ме впечатли, след като се върнах от участия в Лондон за два дни, заварих разпилени листчета от рози с малки свещи изписано „Обичам те, любов моя“. Сълзите ми потекоха от вълнение“, споделя Деси.

Двамата още не живеят заедно, защото певицата счита, че е твърде рано и не се4 познават достатъчно. Тя отрече слуховете, че е купила кола на Благой за 130 000 лева.

„Няма такова нещо, Правила съм му подаръци, както и той на мен. Колата, с която са засекли Благой е моята и не струва 130 000 лева. И да, принципно съм щедра съм към хората, които обичам и са важни за мен, но в рамките на разумното“, отсича звездата.

В началото Деси се притеснявала от огромната разлика във възрастта им, но свикнала.

„ Това няма значение за него, за мен, за хората около нас-какво значение има и какво се коментира? Искам да съм щастлива, искам човекът до мен да ме прави щастлива, без значение на колко години съм аз или той. Искам да си живея живота, прекалено е кратък да се съобразявам с мнението на хората“, категорична е звездата.

Деси споделя, че среща разбиране от страна на сина си Майки, който много харесва Благой. Певицата споделя, че е готова да роди още едно дете, но е оставила това в ръцете на съдбата и Господ.

5 Коментара

тъпотии

преди 7 години

рядко тъпа овца

Коментирай

Miteto 28cm..

преди 7 години

..eh,bravos na momcheto..znae kak da omae nenasitna za hyi nimfomanka..Bravos o na Desa znae,che na mlad jrebec treba se plashta..ayy..yyyy..

Коментирай

ндвфнйв

преди 7 години

гледайте я само на снимката каква физиономия направила......Блякссссс

Коментирай

deba kurvolqka

преди 7 години

bilo gotova za dete? to veche e praktika balgarkite da hodqt s mangali ama ostana i dete da rodi ot toq ciganin i napravo shte bade varha! balgari za vas nqmali ? che posledno vreme vse zabelqzvam balgarki s nqkvi turci-cigani abe vie normalni liste? taq i dete shtqla da mu rajda! e zatva kazvam 4e balgarskite jenisa kurvolqk posledno vreme vsqka vtora s mangal ili e imala vzimane davane s mangal! to ostana i nie balgarskite maje da se hvanem s hanami turkini i shte bade kartinkata palna!

Коментирай

1

преди 7 години

Desi Slava e turkinia, a ne balgarka.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.