Деси Стоянова – супер майка! Вижте какви правила спазва в грижите за близнаците си

https://hotarena.net/az-jenata/desi-stoianova-super-maika-vijte-kakvi-pravila-spazva-v-grijite-za-bliznacite-si HotArena.net
Деси Стоянова – супер майка! Вижте какви правила спазва в грижите за близнаците си

Водещата на „Преди обед” Деси Стоянова е истински перфекционист не само в професията си, но и в грижата за 6-годишните си близнаци, узна HotArena.

 

Колегите на нежната половинка от дуото водещи са наясно с факта, че тя изпипва всеки детайл, а тази своя стриктност пренася и в личния си живот. Деси може да работи от сутрин до вечер, но следи изкъсо изпълнението на всички правила, които е наложила при възпитанието на двете си момчета.

 

След като духнала свещите на 40-тия си рожден ден, Деси е направила коренна промяна в мирогледа си. Станала е по-малко критична към себе си, освен по отношение на ролята си на майка, където е все по-взискателна.

 

„Сега съм много по-спокойна. Престанала съм да се тръшкам за толкова много неща, за колкото бях склонна да се тръшкам, когато бях например на 20. Аз съм от хората, които се връзват, приемат всичко много лично и се вживяват прекалено. И съм перфекционист, което понякога може да е проблем за самия теб“, споделя водещата за това как се чувства на 40. 

 

Стоянова е прибавила и един голям плюс в характера си – научила се е да изключва от съзнанието си мислите за работата, щом си тръгне от телевизията. „Това е ключово, за да може да бъдеш психически в кондиция и да продължаваш ефективно напред“, казва водещата. 

 

В отглеждането на двете си момчета Стефан и Краси водещата е, меко казано, всеотдайна. Освен това е наложила някои строги правила, които децата й спазват без излишно мрънкане, пише „Всеки ден”.

 

Едно от правилата се отнася именно до работата на Деси – телевизията. „Гледат от време на време, но внимавам какво гледат. Всякакви анимации, в които хора се бият, обиждат се и има насилие под каквато и да е форма, са категорично забранени. Избягвам на ден да им се събира повече от час гледане “, разяснява Деси. 

 

 

Със съпруга й Велислав, който също е журналист, се стараят да запазят баланса – нито да ги разглезват, нито да ги отглеждат като в казарма. Другият им стремеж е да поддържат здрава връзка с децата си и когато те станат тийнейджъри, да продължат да споделят с тях, както сега.

 

 

Стоянова не смее да се оплаква от натовареното си ежедневие и изтощително темпо, а дори казва, че това я прави щастлива. Единственото, което й липсва, са пътешествията, които са станали рядкост, откакто се грижи за синовете си.

 

„Всяка форма на излизане от ежедневието действа разтоварващо. Аз не съм претенциозна. Разходка до Балкана, където Вельо има една малка наследствена къщичка на прекрасно място с невероятна гледка, ми действат изключително зареждащо. Няма нужда да ходя на Лазурния бряг или в Бали, за да се почувствам добре, да заредя батериите и да събера сили за връщането в София“, споделя Деси. 

 

3 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Прекрасна,усмихната,лъчезарна и зареждаща жена!Моите комплименти! Със Сашко Кадиев са изключителни сладури като екип водещи! Снимката умилява,с тия двама сладура.....майката....ами какво да кажа,вижте усмивката и светналите щастливо очи!Бъдете здрави и щастливи,цялото семейство!!

Коментирай

От катерина кокс,ДО катерина кокс

преди 8 години

Абе,жена.....ахахха......НЕ СВИКНА ЛИ,ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,когато се радваш на някого,и изказваш искреното си положително мнение,хората го възприемат много зле!Не ми пука за вотовете ви,ама не виждам какво лошо съм написала.....нито е да харесваш някого,нито е да не го.СБЪРКАНА РАБОТА СТЕ,ЕЕЙ!!!

Коментирай

Well, thank u;)

преди 8 години

Ot tvoiata usta prozvucha kato kompliment, miss KOK:))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.