Деси Тенекеджиева залюби милионер (От година и половина има връзка с рекламния бос Николай Неделчев)

5123
03 Ноември 2015, 17:00


Деси Тенекеджиева от година и половина върти любов с милионер, но за връзката й се разчу едва преди дни, узна HotArena.

 

Оказа се, че певицата и актриса, която мнозина оприличават като двойник на британската звезда Бой Джордж, е в интимни отношения с рекламния бос Николай Неделчев, пише „Всеки ден“.

 

Неделчев е напълно неизвестно име за широката публика, но в медийните и бизнес средите е една от най-знаковите фигури. Той се занимава с реклама и е директор на най-голямата в момента агенция у нас – „Пъблисис Марк“. В момента през тази агенция минават над 60% от всички рекламни бюджети за телевизия, тоест стотици милиони левове. Неслучайно Николай Неделчев е сочен за новия властелин в бранша, засенчвайки досегашния ключов играч Красимир Гергов.

 

Бизнесменът е ерудиран и културен мъж, занимава се и с меценатство и е сред най-страстните колекционери на съвременно изобразително изкуство в България. В сбирката му има над 400 шедьовъра, прецизно подбрани от самия него и консултантите му.

 

Неотдавна малка част от колекцията на Николай Неделчев бе показана на впечатляваща изложба в Националната художествена галерия. Бизнесменът държи и 95% от акциите на футболен клуб „Локомотив“-Пловдив. Малко известен факт е, че в далечната 1981 г. той е играл футбол заедно с Христо Стоичков в юношеския отбор на „Марица“.

 

Оказа се, че от миналото лято милионерът е официален партньор на Деси Тенекеджиева. Двамата дори живеят заедно на семейни начала. „Ние не се крием. А и обратното би било трудно – все пак Николай е висок 203 см, но и не афишираме връзката си“, обясни Деси, която преди това дълго време бе обвързана с банкера Румен, а според слуховете е имала и отношения с бисексуалния Миро от „Каризма“.

 

Приятели на Тенекеджиева казват, че тя е особено щастлива от връзката си с Николай Неделчев, който бил ценител и на качествената музика.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени