Деси Зидарова: Чувствам се добре и без мъж! (Ето какво още сподели за бившите си)

2061
10 Септември 2014, 10:34


Моделката Деси Зидарова се покри за известно време, но не за да изгрее с нова любов, а защото се бе отдала на децата си, пътувания и бизнес, научи HotArena.net.

 

„Сама съм, но в никакъв случай не и самотна. А и толкова съм вдигнала летвата и съм станала супер претенциозна по отношение на мъжете, че на този етап не се е намерил кой да покрие изискванията ми. Не желая да си правя експерименти със себе си.

 

А може би просто не съм срещнала подходящия мъж. Но не го и търся, наслаждавам се на живота и се чувствам окей със себе си“, категорична е красавицата.

 

Тя носи със себе си неразопакования куфар още от Нова година. „Така ми тръгна тази година – на пътувания. Само махам някои дрехи, слагам други и пак заминавам на някъде“, споделя Деси. Любимата й дестинация е Истанбул и не крие, че именно там е прекарала незабравимо през лятото. Понякога взима децата със себе си, а друг път споделя пътешествията с приятели и роднини, пише сп. „Story”.

 

С бащата на децата й – Веселин Янев, са в прекрасни отношения. Дрязгите и пререканията отдавна са минало и в момента са повече от добри приятели. „Разбираме се прекрасно, а най-много се радвам, че по отношение на отглеждането на Ванеса и Виктор сме на едно мнение.

 

В момента дори го чувствам като роднина, на когото мога да разчитам, от когото мога да получа съвет и помощ“, разкрива тя отношенията си с бивпия, с когото отпразнуваха заедно рождените дни на малките.

 

„Не сме заедно, но се виждаме и обсъждаме всичко, свързано с Ванеса и Виктор“, добавя още Зидарова.

 

С последния й бивш – Михаил Младжов, нещата стоят по-различно. „Всичко казано и изписано са формалности, които не ми се коментират. Важното е, че не живеем заедно и, ако се виждаме от време на време, то е заради децата. Нормално е, все пак те се сближиха с Михаил по време на брака ни. Останахме приятели и мисля, че това трябва да продължи да е така“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 3 години
0
А с вибраторчето как си?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени