Десислава към Зарко: Заряза ме на Нова година, кажи, че не го направи заради някоя по-млада!

5304
02 Декември 2015, 09:11


"Всичко ми върви в работата, не ми върви в личния живот. Заряза ме на Нова година! Пропуших заради теб!" - с тези думи поп фолк певицата Десислава хвърли същинска бомба в "Биг Брадър Ол Старс", ридаейки като малко дете.


 "Кажи го пред всички заради друга ли ме остави или заради кариерата? Всички мислят, че ти си по-млад и съм ти омръзнала и си ме зарязал."-  продължи през сълзи да излива душевната си мъка певицата.

Като един същински представител на зодия скорпион, ММА боецът Зарко остана хладнокръвен и не пожела да коментира личните си отношения с чалга дивата, като дори не я успокои, докато тя се усамоти в двора на къщата. 


"Сигурно са му предложили доста пари, за да влезе. Дано не разочарова Десислава отново", споделят в социалните мрежи развълнувани потребители. 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-2
Зарко е хубаво и с бъдеще момче,тая разпоретина само театро први,селска пръчка,набедена за хубавица и звезда,като Преслава...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
Преди 1 година
-1
Мъчно ми е за Деси,да си кажа честно!Много кофти номер и спретнаха с влизането на този.Какво толкова му намира на това момченце,ужасно поведение,ехиден и си личи,че не влиза заради чувства към нея!А тя милата му реве и се излага с въпроси,които обаче задава от сърце и с много чувство! Деси е много открит и мил човек,защо заради сеира на БГ. и причиняват това! Тези отношения са твърде лични,за да се изглаждат в национален ефир! Дано пак не е някоя нагласена сълзлива история,както беше нагласена любовта между Гамео и Преси!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
факт
Преди 1 година
-3
Зарко е много по-уравновесен от Деси.Тя е по-чувствителна,лабилна,но мисля,че се обичат по равно.Имат някакво разминаване и то не е в чувствата им.Toва момче не може да остане без деца,защото Десислава видите ли има син и гледа кариерата си.
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.5 mb
total execution time: 52.096128463745 miliseconds
mysql execution time: 34.646034240723 milliseconds