ДесиСлава най-сетне призна за гаджето си Благой Найденов: Да, той е моят мъж! (Вижте първи снимки заедно)

https://hotarena.net/laifstail/desislava-nai-setne-prizna-za-gadjeto-si-blagoi-naidenov-da-toi-e-moiat-maj HotArena.net
ДесиСлава най-сетне призна за гаджето си Благой Найденов: Да, той е моят мъж! (Вижте първи снимки заедно)

ДесиСлава най-сетне призна за връзката си с 19-годишния ММА боец Благой Найденов.

 

Певицата се появи заедно с младото си гадже на 37-ия си рожден ден и двамата не криха интимните си отношения, видя HotArena.

 

Фолк дивата официално представи Благой Найденов, по-известен като Малката Кобра, на най-близките си, сред които бяха Галена, Цветелина Янева, Константин, Джордан и Коста Марков. Звездната група спретна шумно парти в столична дискотека в центъра на Студентски град, пише „Всеки ден“.

 

Като изненада приятелите и любимият на Деси й подариха огромна торта във формата на „Миньон“ – любим анимационен герой на певицата, с когото тя обича да се оприличава. Какъв е бил обаче личният подарък на Благо за новата му благоверна, двамата скриха от широката публика. Според запознати двамата вече са заминали на романтична ваканция далеч от погледите на светските клюкари у нас.

 

Клюката мълви, че Малката Кобра постоянно следвал възлюбената си като кученце и не давал и косъм да падне от главата й. Той се чувствал поласкан, че е избран от толкова важна жена.

 

„ДесиСлава е много безскрупулна. Все пак навърши 37 години. Държи се като тийнейджърка, а това, че новият й е приблизително на годините на сина й, минава всички граници. Откакто Зарко я заряза, тя съвсем се чална. Ще разбие сърцето на момчето, а на него му личи, че е много влюбен“, коментират посетители на чалготеката.

 

Според запознати ДесиСлава е започнала да флиртува с младия Благой още по време на връзката си със Зарко. Именно това била основната причина младия ММА боец да я напусне. Самата певица твърди, че половинката й я зарязал за това, че се е върнала в „Пайнер“, което е, меко казано, несериозно.


\"\"

16 Коментара

г

преди 8 години

малеее тя на 37, той на 19....... не си отиват много.

Коментирай

ket

преди 8 години

И аз съм майка на 19 годишен младеж!Познайте какво си мисля за Деси Слава.....А какво бих направила,ако съм майката на Благой........... Ще кажете,той е пълнолетен,и може да прави каквото си иска.......да,ама не..... И накрая лично към Деси Слава-Жено,махни ръцете си от това младо,зелено и неподходящо за теб момченце,ти също си майка ,МИСЛИ ПЪРВО КАТО ТАКАВА.....ПФУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!

Коментирай

kapa

преди 8 години

Otvratitelna ! Vse edno si liaga sas sina si....

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

ДесиСлавкее,синът ти е почти на възрастта на това момче,НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ,ако не от хората,ТО ПОНЕ ОТ СИНЪТ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!Това е моят мъж-за какъв мъж иде реч!!!

Коментирай

riko

преди 8 години

Излагация

Коментирай

същия

преди 8 години

Кучка,голяма кучка!

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

A i drugo ako 4ue kak q komentira pred priqtelki s nai podroni sexyalni ne6ta 6te se gramne

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Desi ne se zanimavai s takiva 4e 6te pla4e6,ako 4ue6 komentarite zad garba ti ot nego i kak te obsajda s nai intimni detaili 6te se obidi6 garanciq.No ti si znae6 ,imam poznata 40+koqto si ostavi semeistvoto zaradi edin na 20 i nqkolko eba q nqkolko meseca i tolkos zaimna si jeni ne vqrvaite na majete...kazvam vi go kato maj na 34 godini ,no maj koito pazi 4esta da jenite s koito e bil....taka 4e dami mislete!!!

Коментирай

Имам един въпрос

преди 8 години

Как става номера с качването на тези снимки?

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

ne samo 4e e na 19 ami e i ciganin ot lulin! i cqlata mu kompaniq sa mangali to si li4i kardarashi cherni no bogati de :D

Коментирай

009

преди 8 години

Getsbi,ами нека я обсъжда ,като се е навряла пак ,където не трябва! Още колко несполучливи връзки трябва да има Деси,за даи уври главата и да мисли преди това!Казваш,че пазиш достойнството на жените с които си бил,чудесно е да чуя,че има още такива мъже!Ама преди да започнеш връзка,ми поинтересувай се,поразрови се за да понаучиш нещо за обекта на чувствата си!Не само да те води мерака за младо агнешко,смешно и жалко е,не мислиш ли! Хайде успешен ден на теб и всички във форума!

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Trqbva da si registriran potrebitel za da ka4i6 snimka

Коментирай

Getsbi

преди 8 години

Prava si s napisanoto.Da naistina paza dostoinstvoto na jenite mnogo n\mersko i gadno e da se obsajdat jenite kato par4e meso prosto....prisastval sam na mnogo takiva razgovori koito sa otvratitelni.

Коментирай

567

преди 8 години

Tazi ne sprq da se izlaga hodi s momcheta s bqkolko godini po golemi ot sinat i sramota

Коментирай

lola

преди 8 години

toi moze da e ziganin, a tia e turkinia - e, ''pasvat si''...

Коментирай

WT

преди 7 години

Тия спортистчета не се учат от грешките на Валери Божинов-чалгата ще ги съсипе.Дано греша.А тая жена да си намери някой набор,та това момче може да й бъде син...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.