ДесиСлава отмъква Преслава от Галена (Ще има ли дует?)

3163
16 Август 2015, 16:06


ДесиСлава застана между Галена и Преслава, узна HotArena!

 

Гласовитата блондинка, която иначе е по-близка с жената на бившия си мъж, напоследък взе да се навърта и около добричлийката. Двете се виждат в извънработно време като приятелки, а в бранша се говори, че вече мислят да скрепят дружбата си и с дует, пише „Уикенд“.

 

Ако това се случи, на предстоящите фирмени награди парчето автоматично ще влезе в конкуренция с това на Деси Слава и Галена „В твоите очи”, както и с „Живей”, което наскоро Галена изпя с Преслава. Дружбата на първите две разцъфна именно покрай дуета им. Толкова си допаднаха, че това лято даже си спретнаха обща ваканция, в която се включи и Галин – бивш мъж на Деси Слава и настоящ на Галена, както и няколко техни приятели.

 

С Преслава пък блондинката се сближи покрай записа на „Лале ли си, зюмбюл ли си” за юбилейния концерт на „Пайнер”, в който освен двете и общата им приятелка Галена, участват още Цвети Янева, Анелия и Емилия. Покрай съвместната си работа Деси Слава и Преслава явно са си допаднали не само като колежки, а и като приятелки, защото скоро започнали да се виждат и в свободното си време.

 

Симпатията помежду им вече не е тайна и за феновете им след като в интернет се появи снимка, на която Деси Слава е гушнала силно ухилената Преслава. Общият фотос даде основание за прогноза, че двете певици работят над дует, който със сигурност ще отвее всички останали на предстоящите награди на „Пайнер”. А сред тях са и парчетата на Деси Слава с Галена, както и това на Галена с Преслава.

 

Засега слуховете, че блондинката може да се окаже „ябълката на раздора” за добричлийката и общата им дружка, не намират потвърждение. Деси Слава нямала никакво желание да подклажда приятелска ревност между двете си колежки, коментират в бранша.

 

Хитовата изпълнителка планирала дуети и самостоятелни парчета не с користна цел, а с желанието да се затрупа с работа и да превъзмогне по-бързо краха на любовта си с ММА боеца Светлозар Савов. А Както самата тя призна, връзката им приключила малко след завръщането й в „Пайнер”.

 

„Зарко искаше да се съберем, искаше семейство и дете и изтълкува новата крачка в кариерата ми като вид отказ от моя страна. Което не е така… Но той беше убеден в своята истина, което малко по малко пречупи нещата помежду ни и ни отдалечи. Като цяло смятам, че моментът вече е отминал, а и с всеки изминал ден става все по-трудно счупеното да се лепи.

 

Но в същото време, кой знае? Когато има любов между двама души, нищо не е изключено. Аз го познавам, знам какви са чувствата му. Това са цели четири години, в които и двамата знаем каква любов сме имали. Няма да ни е лесно да се забравим”, споделя Деси Слава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени