ДесиСлава, плачи! Зарко си има друга и само как я глези! (А дали не е само театър?)

6417
20 Април 2016, 10:25


Страдалецът Светлозар Савов - Зарко най-накрая е успял да прежали кака си ДесиСлава и си е намерил нова тръпка, научи HotArena.


Доскоро основното занимание на ММА боецът извън тренировките бе да сипе обиди и критики по адрес на бившата си. Деси обаче въобще не се трогва от коментарите, които я заляха, след като стана ясно, че е свалила младока Благой Найденов. Щом разбрал за авантюрата, Зарко побеснял и нарекъл с нелицеприятни думи певицата, но сега е предприел нова тактика, за да си го върне.


Светлозар сам се похвали със снимка, на която позира до луксозна кола, а в ръцете си държи букет с десетки рози. Явно е отивал на среща и е решил да запамети момента и да го сподели, за да види ДесиСлава, че не само тя си има друг.


Зарко сияе от щастие и изглежда наистина влюбен, но съмненията си остават, защото така и не сме видели новата му избраница. Засега предпочита да я пази в тайна, за разлика от романтичния си нрав. Той е споделил пред приятели, че правел на новата си любима през ден изненади и се чувствал прекрасно.


Всички се радвали за него, защото той се превърна в истински страдалец след раздялата си с ДесиСлава. Още преди влизането им във "ВИП Брадър" двамата не бяха заедно, а там истината лъсна и Зарко разбра по болезнения начин, че Деси надали го е обичалa истински, щом толкова бързо го е заменила, пише "Телеграф".


Но днес мелодрамите и сълзите са зад гърба на Светлозар и той е щастлив не само, защото е намерил отново любовта, а и защото най-накрая му сe oтваря възможност да я навре в очите на бившата си, за да я заболи и нея малко. Въпреки че ДесиСлава надали ще се трогне особено, защото си има 19-годишно лъвче, което да я забавлява.


А дали Зарко е бил толкова романтичен и с Деси или нещо в него се е пречупило след раздялата? Остава да видим как ще отвърне на удара певицата и да се надяваме новата любов на Савов да не е едно театро, защото е добро момче и не му отива да пада на нивото на ДесиСлава.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 2 години
-1
Така е моето момиче не всеки иска да прави сеир на хората да да го жалят и да го направят победител смешно е всеки втори мъж да е дастъпен ако за тебе това е инвалид много жалко представям си ти каква си и на какво ниво грамотността не ти помага
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
преди 2 години
-6
Нищо лошо не видяхме от него във Вип Брадър възпитан спокоен млад човек какво е правил толкова време с Дес незнам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
oooo, pppp се завърна :D и все нещо "незнае"
преди 2 години
-1
Ами всъщност видяхме - инфантилен млад човек, който явно си мисли, че ако покаже каквато и да било емоция, си разваля имиджа на "мъжкар", емоционален инвалид и напълно недостъпен; елементарен и ограничен. Ако това не е лошо.... И между другото, неграмотността също е лоша.
мнение
преди 2 години
-6
Изглежда добро момче този Зарко ..не знам как се е излъгал с тая Десислава ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
-9
ЛЕКЕ.................
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени