ДесиСлава: Притеснявах се как ще ме приеме майката на гаджето ми, все пак е със 17-години по-малък! Искам да му родя дете! Ето какво каза и за Галена и Галин

19141
09 Март 2017, 12:11


ДесиСлава е един от най-колоритните участници в новия сезон на „Като две капки вода“. Заради шоуто е свалила 3 кг. и опроверга, че е напълняла заради бременност, узна HotArena.

 

 

Споделя, че само шоуто може да я мотивира да свали още килограми, тъй като приятелят й не е стимул, защото я харесвал всякак. За още едно дете й е рано да мисли поради две причини – приятелят й е твърде млад, макар че връзката им е сериозна, и другото – Деси иска да катери върхове в кариерата си и сега това й е приоритет. Но със сигурност иска и второ, но в правилния момент.

 

 

15-годишният й син Майки много харесва Благой и се разбирали повече от отлично. Момчето харесвало как се облича гаджето на майка му и се стараело да му подражава. А певицата счита, че Малката Кобра е добър пример за детето й, тъй като е дисциплиниран и успял спортист.

 

 

Интересен факт е, че когато излезе тяхна обща снимка в медиите от участие на ДесиСлава, Найденов и тя дори не са се познавали, въпреки че се тръбеше, че са заедно. След това искрата между тях пламнала.

 

 

Изпълнителката споделя още, че родителите му я приемат изключително добре, макар че се е притеснявала, тъй като той е със 17-години по-малък от нея. „Аз усещам тяхната любов към мен, с майката на Благой се чуваме непрекъснато. Когато съм на гости при тях, често Благой е баща му си лягат, и ние с майка му оставаме, пийваме си винце, пушим си цигарки, говорим си по цяла вечер. Чувствам много голямо приятелство и нека все така да бъде!“

 

 

Деси разказва и за отношенията си с Галена, чийто съпруг Галин някога беше на Десислава: „Галена е по-широко скроена, има различна душевност, много готина е като човек. Има лек характер, позитивна е, не е завистлива, но то реализираните и талантливи хора са такива... Покрай дуета, който правихме с нея, тя ме опозна и усети характера ми. И според мен си е казала, че няма значение какво е имало в миналото между мен и Галин, след като срещу нея стои една много добра душа, човек с добро сърце, който й пасва на енергийно ниво. Според мен, в такъв момент нещата от миналото губят значение. А и ние не сме се засичали – някой на някого да отнеме нещо. Не сме имали такъв проблем, че да заравяме томахавки“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хотарена
Преди 1 година
-1
Къде е статията за цвети, що я изтрихте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
-11
Излагация.Да спи с детето си едва ли не????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баба
Преди 1 година
-6
Когато некой дедо с власт и пари е с внучката си, повечето от вас биха искали да са на нейно място.Това ли е единственият за вас лош пример в света?Излагация е да откраднеш,изнасилиш ,или се възползваш от служебно положение .Кой с кого спи си е лична работа.Пожелавам им да са щастливи. Колкото толкова!
Y
Преди 1 година
-15
Няма ли кой да спре тази мазна дърта курва такива отрепки трябва да им махат половите органи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Baby
Преди 1 година
-11
Lol, tazi dokazva prikazkata " nikoga ne e kusno da stanesh za rezil"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени