ДесиСлава СЪДИ САЩ: Детето ми не е виждало баща си! (Певицата с черен печат в паспорта)

5545
22 Февруари 2016, 12:00


ДесиСлава е бясна на американската държавна машина и съди САЩ.

 

Певицата смята, че несправедливо й е ударен черен печат в паспорта, заради който бащата на сина й Майки не може да го вижда, узна HotArena.

 

Блондинката призна, че си е наела адвокат, който води делата й за отмяна на печата. Тя живя известно време зад океана, но не успя да се докопа до така мечтаното от мнозина американско гражданство.

 

Въпреки че синът й Майки е роден във Флорида и е пълноправен американски гражданин, майка му има забрана да лети за САЩ.

 

„Заради едно недоразумение и завистта на хората вече няколко години ходя по мъките и все още не мога да се преборя с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не мога да го пусна само на толкова дълго пътуване. Затова и Майки не се е виждал с баща си, който иска да го види, но засега това е абсолютно невъзможно“, разказа блондинката.

 

Тя е една от многото български изпълнители, които нямат право да припарят на американска земя. В международните им паспорти анонимен американски чиновник е ударил черен печат, с което ги е лишил от възможността да пътуват до една от най-привлекателните във всяко отношение страни в света.

 

Със забрана да посещават САЩ са още Лили Иванова, Васил Найденов, Маргарита Хранова, Белослава и още няколко фолк диви. Те масово ходят до страната на неограничените възможности като туристи. По време на „туризма“ обаче те ходят по концерти и работят нелегално, защото не плащат данъци за заработените там долари.

 

Това е причината доста от българските певци да не получават туристически визи за страната на неограничените възможности. Защото работната виза според запознати струва близо 4000 евро, за които те трябва да се бръкнат.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Американски гъзар
преди 2 години
0
Потвърждавам казаното от долния коментар. А пък Деската иска на турне пак, да изкара някой лев. Нека тоя път си изкара работна виза и плати данъци , пък ще видим тогава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бай Тошо
преди 2 години
0
Тая пее в Америка и не плаща данъци. А там не може така. Черен печат и аут за Америка. А бащата на детето Мишо си е в България защото го екстрадираха понеже е незаконен и извади пистолет на полицайка там. Всичко друго е лъжа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени