ДесиСлава се чуди и мае как да крие бременното коремче, но не й минават номерата! (Вижте новите й форми)

13879
28 Юни 2017, 10:55


ДесиСлава всячески се опитва да залъже феновете си, но те не са вчерашни, узна HotArena.


Откакто гръмна новината за бременността на ДесиСлава, певицата постоянно се тормози от мисли как да скрие видимото. Поредната й приумица, кяото демонстрира на няколко участия, е да стяга вече големия си корем с широки колани. А ако но тях расте нов живот, това е доста глупава идея от страна на блондинката!


Преди дни тя лъсна на участие с дълга черна рокля с цепка и редовния аксесоар, препасан на кръста. Оказва се, обаче, че и той вече не е способен да замаскира истината. Певицата вече ударно наедрява не само в областта на корема, но и на задните части, краката, лицето, шията... навсякъде!


Напълно възможно е ДесиСлава да е от тези дами, които наддават значителна бройка килограми, докато износват бебето си. А ако сега е в петия месец, то не искаме да си представяме на какво ще заприлича до деветия!


Все пак, още се намират нейни почитатели, които смятат, че просто се е запуснала и е надебеляла от похапване и липса на физическа активност, а не от бременност. Певицата отрече да чака дете, а и Благой Найденов е гроб по темата, дори рпед най-близките си приятели, пише "България днес".


Наравно с килограмите, расте и броят на участията на ДесиСлава. След триумфа си в "Катод ве капки вода", кариерат ай тръгна стремглаво нагоре. Лятото й е затрупано с участия. Най-вероятно ще изкара топлите месеци на пълно обороти, а веднага след това ще излезе в майчинство. Но до тогава се надяваме да не се притиска все така с тези колани, че ще вземе да си направи някоя поразия!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 11 месеца
-3
Деси няма защо да се притеснява. Колко световни звезди се снимат и се гордеят с коремите си. Няма лошо в това да износваш живот!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени