ДесиСлава в ЗАТРОГВАЩА ИЗПОВЕД: Мъжът ми ме биеше, цял живот бягам (+ Разкрития за тъжното й детство)

3683
05 Ноември 2014, 14:19


Тъжно детство, горчив опит с мъжете и вечно бягство в търсене на истинския дом – така на кратко може да се опише животът на фолк певицата ДесиСлава.

 

Красавицата изля своята затрогваща изповед, разкривайки подробности от живота си, които никой не е подозирал, узна HotArena.net.

 

„Цял живот съм бягала. И раздялата с човека, за когото се омъжих, пак беше форма на бягство“, признава си ДесиСлава с известна доза тъга. И както при всеки подобен проблем, и тук основна роля играе детството.

 

А Деси определено е имала трудно такова.

 

Трудното детство

 

Още когато е на 6 години, родителите й се разделят и оттогава започва ходенето по мъките.

 

Първоначално живее с майка си и втория й мъж в нов дом, в ново училище, с нови приятели, после за известно време я пращат при баба й, където отново сменя училището. След това се връща при майка си, но това не я радва особено. Вторият й баща е много добър, интелигентен човек, лекар, но с един смазващ порок – много пие.

 

Той редовно посягал на майка й и често се налагало да бягат от къщи, след поредната му пиянска вечер. „Криехме се у комшиите, у приятели. Всеки ден живеех със страх, не знаех къде ще спим…“, спомня си ДесиСлава. Макар вторият й баща винаги да се е държал добре с нея, тя преживявала тежко болката на майка си.

 

В крайна сметка майка й се развежда, с две деца от втория брак и поредната смяна на дома. ДесиСлава отново е изпратена при баба си в Пет могили, а 10 клас сама пожелава да отиде при баща си и новата му жена. „Може би подходих егоистично, но ми беше писнало от несигурността вкъщи“, спомня си певицата пред Story.

 

Тийнейджърството

 

Втората й майка била много добра жена, но твърде предпазлива и не пускала децата да излизат никъде от страх да не им се случи нещо. Точно в тази възраст обаче Деси е момиче, на което му се излиза, търси свободата си… Така тя отново решава да избяга.

 

Живее известно време у своя приятелка, която я насочва към музиката. Деси успява да повярва в себе си и се записва в Пайнер. Става успешна певица, докато отново не идва моментът на бягството – този път в Щатите, където ражда сина си Майки.

 

За съжаление, попада на най-големия си кошмар – мъж, който посяга! Още като дете Деси се е зарекла пред себе си – никога да не търпи подобно отношение. Така се връща в България и започва от нулата.

 

Най-накрая у дома

 

Днес певицата вече вярва, че е открила себе си, намерила е своя дом в очите на Светослав Савов – ММА боеца, с когото имат сериозна връзка.

 

„Всички тези неща, през които преминах, ме направиха безстрашна. Вече вярвам в себе си и знам, че накъдето и да тръгна, винаги ще има една сила с мен“, с усмивка завършва своята изповед ДесиСлава.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ссассд
преди 3 години
-1
Деси и Зарко са НЕВЕРОЯТНИ !Толкова искрени , чисти,по детски невинни,красиви и най-вече влюбени!Деси заслужава щастието,което я споходи най-накрая,дано го съхранят по-дълго време!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени