Десислава: Зарко не понася, че съм бавна във всичко

3205
02 Юли 2014, 15:00


Фолк певицата Десислава и ММА боецът Светлозар Савов са пълни противоположности. Въпреки това с времето са приели мисълта, че са различни и напук на хорските мълви, че връзката им е приключила, те са си още заедно, узна HotArena.net.

 

Любовните им отношения продължават повече от две години, но все още двойката не живее заедно. Планират и това да стане реалност в близко време, като възможностите са или в Русе, където Зарко има апартамент, или в София.

 

Вече са преминали етапа на първоначалната луда любов, когато не забелязваш недостатъците в характера на другия и всичко в него ти се струва прекрасно.

 

Сега, когато са по-улегнали, осъзнават, че са коренно различни един от друг. Преди много са се ревнували, но сега само в границите на допустимото. Дес споделя за Зарко, че й се сърди много по-често, отколкото тя на него. Огорчението му траело от 3 до 5 дни, след което отново започвали да си комуникират, пише сп. “Story”.

 

Той пък се оплаква, че тя е прекалено бавна във всичко – буквално се побърквал от лежерността й. Той все пак е спортист – човек на движението и точността, във всяко отношение много дисциплиниран. А певицата била толкова спокойна и мудна, че винаги закъснявала. С течение на времето обаче свикнали с недостатъците и се приели и с тях.

 

Светлозар доста й помага във възпитанието на сина й Майки, особено, когато трябва да бъде по-стога, а това е нещо, което не й се отдава.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени