Деспот ли е Веско Маринов към жените си?

3109
16 Ноември 2011, 14:50


Деспотичният характер на Веселин Маринов накарал и двете му жени да се отдръпнат от него? Това мнение се прокрадва, след като и певецът се раздели и с втората си съпруга.

 

 

Каква е истинската причина, все още не е ясно. Двамата взаимно се обвиняват, но и самата Цветанка не е особено наясно с фактите. Защото Веселин Маринов я зарязал чрез писмо!!!

 

 

„Недоумявам само как е възможно да приключиш и двата си брака по един и същ начин. Щом ти се случва за втори път, значи причината е в теб”, разсъждава Цветанка пред столичен седмичник. Според нея Веско трябва да търси вината в себе си и в характера си, затова че има проблем с жените.

 

 

Самоубийство

 

 

Припомняме, че наскоро излезе информация във жълтите вестници, че бившата жена на Веско е правила опит за самоубийство. Маринов твърди, че и с нея се разделил, защото се почувствал предаден, но за да посегне една жена на живота си, надали само в нея е вината.

 

 

Деспот?

 

 

Маринов казва, че не е ревнив, но твърди, че и двете му жени са му изневерили. Той така и не е разговарял с Цветанка, за да я попита „от първа ръка” има ли истина в това. Тя твърди, че двамата са имали хубав брак, но изпълнителят на „Горчиво вино” така и не могъл да приеме децата й. Между тях винаги имало дистанция и неразбирателство, което пречело на отношенията между съпрузите.

 

 

Абортът

 

 

Цветанка призна, че в началото на годината е направила спонтанен аборт и е загубила бебето. Понесли го тежко, но това едва ли може да е причина за раздяла, разсъждава бизнес дамата. „Аз каква вина имам. Стана внезапно”, оправдава се Цветанка.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
grafa
преди 6 години
0
ne se znae moje aborta da ne slychaen
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени