Дезодорантът – най-вървежният вибратор сред родните звезди

4686
21 Април 2011, 14:54


 

Нашите звезди не са като чуждите. Те винаги намират начин да се отличат от своите колеги зад граница и понякога дори успяват да ни шокират със своите дрехи, постъпки и... начини на самозадоволяване. Но тъкмо тогава, когато се бяхме наточили да аплодираме известна наша плеймейтка заради екстравагантния й начин да си достави удоволствие, хванахме наши „жълти“ колеги в лъжа.

 

Златка Райкова, която е известна по нашите ширини като Русата Златка, била попаднала в болница, след като решила да се самозадоволи с... дезодорант. Според „ексклузивната новина“ на в. „Контра“, перхидролката прекалила с вкарванията и изкарванията и не щеш ли, капачката на дезодоранта останала дълбоко закотвена в междукрачието й. Сватбената агентка толкова се притеснила, че звъннала на своя гинеколог и го помолила за помощ. Тя настояла да се отърве от ненужния предмет вкъщи, защото не искала вестта за инцидента да се разчуе. Обаче блондинката попаднала в болница, лекарите я оперирали, а след това се прибрала у дома.

 

Преди една година...

Точно преди една година със същата новина друго жълто издание изненада своите читатели. Вестник „Шок“ писа, че красивата Златка вече не желае да използва своите вибратори и затова решила да разнообрази с дезодорант. Но необичайната играчка уж изиграла лоша шега на плеймейтката и тя била закарана в частна клиника.

 

Емануела, и ти ли?

Певицата с изумрудени очи Емануела последва съдбата на плеймейтката Райкова, без дори да подозира за това. Преди около половин година жълтите медии у нас рефрешнаха новината за най-вървежния вибратор у нас (дезодоранта), но използваха името на изпълнителката на „Ара“. Подобно на Златка, тя също била нимфоманка и решила да погали „котето“ си с дезодорант, чиято капачка заседнала във вагината й.

 

Сега, след като вече е пролет, очаквайте страстите да се разгорещят. Сигурно ще има продължение на сагата с дезодорантите, краставичките, патладжаните и другите най-вървежни заместители на вибраторите. И продължавайте да четете HotArena.net, за да разберете цялата истина до най-малката подробност!

 

 

Ани Милова

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wRe
преди 6 години
0
:D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени