Диана Любенова крие цяла колекция от видеа със свои приключения в кревата (Виж ОЩЕ)

4611
15 Март 2015, 17:01


Съществуват няколко „клипчета за възрастни“ с участието на телевизионната водеща Диана Любенова, узна HotArena!

 

Най-интересното видео сред тях е домашно производство, като в него на разкрепостената брюнетка не партнира съпругът й – Лес Уелдън, пише „Уикенд“.

 

Всъщност не е сигурно дали американският продуцент въобще знае за видеата със секс сцени, тъй като те са снимани преди повече от десет години върху видео касети. Инициатор за домашното порно била самата Диана, разправят нейни приближени.

 

Тя неведнъж е споделяла, че е отворена за подобен род интимни предизвикателство, още повече, че в един период от тв кариерата си водеше предавания за възрастна аудитория – „Нощен магазин” и „Секс игри, ах”. Често обаче в предишните си връзки случвала на партньори, които не знаели как да си поискат това изживяване.

 

„От общуването ми с другия пол, не само сексуално, но и вербално, знам, че да снима секса с партньорката им е най-разпространената фантазия сред мъжете. Проблемът им е, че не знаят как да си го поискат.

 

Приятел с 10-годишен брак ми е споделял, че когато предложил на жена си да си направят порно клипче, толкова силно я шокирал, че в продължение на две седмици тя не му продумала и „Здрасти”. Да не говорим, че му спряла и секса”, разправяла пред приятелки Диана.

 

Голите й преживелици върху дигитален носител били в повече от една видеокасета. И тъй като стандартната съдържа 430 метра лента и побира до 5 часа запис, Диана Любенова май притежава солиден секс архив. „Много съм внимателна с тези касети, пазя ги строго. Не знам колко точно са, но са достатъчно”, твърди героинята в тях.

 

От нейни признания също става ясно, че тя преминала на „ти” със секса в последните две-три години преди завършване на гимназия в родния й град Видин. Преди демокрацията подрастващото поколение научаваше тънкостите в секса единствено от томчето „Мъжът и жената интимно”, което бе задължително за всяка домашна библиотека.

 

„Така си беше. Родителите ми не ме подготвяха кой знае колко, ако изключим факта, че не криеха от мен тази книга. И аз като всяка тийнейджърка подпитвах кое как става, но не получавах кой знае какви подробни отговори. Сигурно заради това, когато ми се случи за пръв път да си легна с момче, страшно много се разочаровах”, казва Любенова.

 

С течение на времето обаче актрисата натрупала достатъчно опит и се освободила от всички комплекси в сексуално отношение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени