Диана Любенова превърна мъжа си в дресирано кученце (Още за изпълненията на властната актриса)

2192
21 Юни 2016, 12:00


Диана Любенова се оказа доста властна жена, а съпругът й – американският продуцент Лес Уелдъ, се видял в истинско приключение с 43-годишната актриса, научи HotArena.

Б
лизки до двойката издават, че Лес е подложен на психическа атака от жена си, която се оказва водещ фактор в семейството.

Любовта им започнала като приказка, но после започнали да си намират кусури един на друг. Актрисата успяла да надвие над мъжа си и той да я следва като послушно кученце. Моделирала го е по свой вкус и той се облича само в одобрени от нея дрешки. Примирил се е в носенето на розови парцалки, нещо, което ненавиждал преди и намирал за гейско. Сега гардеробът му бил пълен с такива дрехи.

Съпругът й пък успя да я кротне от скандалният й начин на живот. Актрисата сама се хвалеше, че на 17 години е имала връзка с двама мъже едновременно. След това се пукала от връзка във връзка, а най-дългият й период, в който е била соло е половин година. Говори се,ч е Диана пази скандалните си подвизи запечатани на видео записи, пише „Шоу“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени