Диана Любенова разделена с мъжа си?!

3849
03 Юни 2018, 15:00


От доста време насам се говори за разрив във връзката на Диана Любенова и американския продуцент Лес Уелдън, с когото имат дъщеря, дочу HotArena.

Актрисата, която този ноември ще навърши 46 години, нито отрича, нито потвърждава. Самата липса на коментар обаче от нейна страна потвърждава слуховете за раздяла, още повече че преди време с умиление разказваше за голямата любов, която я свързва с американеца. Сигурно е само, че Диана няма как да таи лоши чувства към Лес, тъй като я дари с дъщеря, както и с тв кариера.

И преди да срещне американския продуцент Диана имаше пробив като водеща, но твърде за кратко. Предаването й „Секс игри, ах” не се задържа дълго в ефир, въпреки всеотдайността, с която актрисата говореше открито за сексуалния си опит и позираше за еротични фотосесии. Само и само да рекламира предаването си. Уви, не й потръгна. Случи се чак, когато се запозна с Лес. Благодарение на него тя се уреди с кратки роли в киното, но пък в популярни холивудски продукции, които се снимаха у нас. В тях актрисата си разменя реплики със звездите Антонио Бандерас, Морган Фриймън, Силвестър Сталоун и други. Още тогава Диана призна, че притеснява какво впечатление ще направи, а именно, че мъжът й я урежда с роли. Не е като да няма повод за подобни предположения. Лес е продуцент, режисьор и със сериозни позиции в „Ню Имидж” в България. След роли в родни сериали и филми като „Забранена любов” и „Корпус за бързо реагиране”, водещата се радва и на ангажименти в театъра. 

Диана винаги е отричала, че мъжът й ходатайства в нейна полза, но съмненията си остават. В последно време те са насочени повече към сложните й отношения с Лес. Сред най-обсъжданите аргументи е този, че до неотдавна Диана с охота споделяше каква хармония цари във връзката й с американския продуцент. Разбирал я и я подкрепял.

Дали и днес актрисата се радва на такава хармония в личен план, засега остава мистерия. От доста време водещата на говори за мъжа си, което допълнително засилва съмненията, че връзката им се е разпаднала.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!
преди 8 месеца
0
Човекът се е върнал при законната си съпруга, с която никога не се е развеждал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени