Диана Любенова се излага с беден речник (Актрисата знае две думи на кръст)

2407
18 Февруари 2018, 19:00


Тв водещата Диана Любенова се нуждае от спешно обогатяване на речника, видя HotArena.


Актрисата, станала известна покрай 2-3 сериала и много опити да пробие като журналистка, борави с твърде малко думи и това прави мисълта й ограничена и досадна за зрителите. Любенова има навика да се фиксира върху определенията, като любимата й дума за тази цел е „прекрасен”


В повечето от интервютата с подобно прилагателно се кичат гости, техни прояви, кариери и съдби. В последно време обаче Диана е научила и още една дума – „тривиален”. По стар свой обичай, тя зацикля и на нея, може би в опит да я запомни по-лесно като нова в речника си. Затова думичката придружава почти всяко нейно изказване, предават от Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рино
Преди 1 година
-2
много противна, нагла жена не и мястото там, назнам кой гледа тези глупости помня я само с едни увиснали цици водеше е ротично предаване преди 100 г.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mara mara
Преди 1 година
-1
отдавна не гледам минутите с Любенова, заради петте думи в речника й.много дразни .толкова ли не се намира водеща с богата езикова култура???и говори с гостите си на ,,ти,, защото се казва ,,гледали ли сте,, а не ,,гледал ли сте,, тя не е запозната в училище с образуването на учтива форма.и в речта си ползва два епитета. точно.само Векилска говори правилно и има богат речник. другата водеща/кани гости от политическия ни живат/ също е много зле с речника и учтивата форма. някой да ги ограмоти, или смени двете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени