Диана Любенова ражда на 41!

3024
26 Октомври 2014, 17:00


Смелостта на депутатката и тв водеща Юлиана Дончева да роди втората си рожба на 49 години, подлъга и нейните колежки, че не им е късно за още наследници. Сред желаещите отново да родят бебе е и актрисата Диана Любенова, която от няколко месеца води своя рубрика в сутрешния уикенд блок на Би Ти Ви, научи HotArena.net.

 

Покрай Дончева 41-годишната Диана се замислила, че също може да се зарадва на второ, докато още е в подходяща възраст, пише в. „Уикенд“.

 

„Много бих искала да имам още едно дете. Оставям всичко да се случи, когато и както може. Лес има една голяма дъщеря, а е на 54 и като че ли вече не му се гледат бебета. Нищо обаче не се знае. Обсъждаме го”, сподели преди време Диана Любенова и даде заявка, че скоро отново може да излезе в майчинство.

 

Актрисата обаче още помни, че зачеването с малката й дъщеря София никак не е било лесно. За да стане майка, тя й дългогодишния й партньор Лес се подложили на процедура ин витро в реномирана столична клиника. И до днес двамата са безкрайно благодарни на лекаря, който направил така, че да вземат в прегръдките си първата си рожба.

 

Още повече, че Диана и Лес нямали никакви спънки в процедурата. Изкарали късмет и мечтаното бебе се получило от първия път. Любенова пък се радвала на леко майчинство, макар тогава да била на 38 години и много приятелки да се изненадвали на куража й.

 

Въпреки това водещата добре си спомня, че близо 3 години чакала преди да види заветните сини лентички върху теста за бременност. Причините не били от физиологично естество, а заради препълненият й със задачи график. Актрисата не искала да отлага нищо и в желанието си да поеме всеки следващ ангажимент, все забравяла, че биологичния й часовник тиктака. Амбицията за нови роли пречела на Любенова и партньора й да се съсредоточат над зачеването на дете.

 

Всеки пътувал по своите проекти от единия край на планетата до другия и това се оказало по-добра контрацепция от хапчетата антибебе. Актрисата и продуцента рядко оставали под един покрив и макар това да имало позитивен ефект над страстта във връзката им, било проблем за създаването на потомство.

 

„Когато поискахме да станем родители, нещата не се получиха. Реших, че няма смисъл да губя време и веднага се подложих на процедура инвитро при д-р Стаменов. Аз съм от щастливките, при които се получи веднага и нямам травма от неуспешен опит. Нашата процедура беше много опростена. Двамата с Лес нямахме никакви проблеми да имаме деца. Не зная дали щеше да се получи спонтанно. Не бяхме от онези двойки, които се вманиачават в това да се следят за точния момент”, откровена е до крайност Диана.

 

След като станала майка пък решила да не се превръща в домакиня, обсебена от детето си и веднага се ориентирала към работата си. До седмия месец на бременността си ходила на фитнес и това и дало добър старт. В грижите за малката я отменила щастливата баба, която повече от всичко искала да получи своето дългочакано внуче. Затова само няколко месеца след раждането Диана се върнала към професията си и за отрицателно време влязла в старите си дрехи.

 

„Смятам, че когато майката е щастлива и детето е щастливо. А работата ми ми носи радост. Не смятам, че е необходимо една жена да се съсредоточи единствено върху отглеждането на наследници. Аз поне имам и други амбиции”, отсича актрисата.

 

В майчинството на стари години Любенова не вижда никакви проблеми освен този, че вече нямала толкова енергия за игри с дъщеря си. Актрисата се притеснявала, че с годините желанието й да тича, скача и дивее с малката София вече не било толкова голямо, колкото й се искало. Затова пък ако дъщеря си имала братче или сестриче, вече нямало да й се налага да е толкова активна, а малката щяла да си има занимавка.

 

Заради работата си в Би Ти Ви обаче Диана е пред нова дилема. Актрисата не иска да поставя в неудобно положение шефовете си, които са й дали шанс да води своя рубрика, за това отново отлага майчинството си с няколко месеца. Чак след като се изясни дали в плановете на телевизията има запазено място за нея, тогава ще дойде време и на новите опити за бебе.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени