Дичо натирен от Д2 заради алкохолизъм

1608
14 Декември 2014, 12:02


Бившият фронтмен на Д2 Дичо, е бил натирен от групата преди 7 години заради системно пиянство, разкри певицата Петя Буюклиева, дочу HotArena.net.

 

Според един от двигателите на Д2 Митко Кърнев Дичо го предал в тежък за него момент. Вместо да окаже очакваната подкрепа на приятеля си, Дичо изненадващо напуснал бандата, пише в. „Уикенд“.

 

Кърнев призна, че по това време загубил баща си и имал нужда от приятелско рамо в трудните дни. За да му е по-леко, дори разпределил отговорностите по работата на групата между всички. „До този момент аз движех всичко, работихме заедно, но хората познаваха Дичо, той беше лицето. Когато получи повече задачи, каза, че ще си тръгне.

 

Тогава той преживяваше период на възход. Снимаше се във филм, беше много популярен, изведнъж се промени, каза Кърнев. Това е много тежка ситуация, губиш всичко”, сподели по време на гостуването си в предаването на Мартин Карбовски Митко.

 

Преди време Дичо поискал да се върне отново в групата. „Тогава му поставих три условия – да отслабне и да заприлича на човек; да разучи отново старите песни, защото той вече развали това, което бяхме постигнали заедно; да си върне отново стария начин на пеене. В началото се съгласи, но след няколко дни промени решението си”, каза още Кърнев. Едва преди 3 години, когато Д2 празнувала 10-годишен юбилей, Дичо и Митко Кърнев се сдобрили на бутилка „Джак Даниелс”.

 

Дичо обаче има друга версия за раздялата му с групата и споделя, че характерите на двамата били много различни. Митко Кърнев подхождал по-професионално и материално към нещата, докато Дичо ги приемал по-духовно. Бившият фронтмен признава, че никога не е понасял да има шефове, а понякога отношението на Митко Кърнев към него било точно такова.

 

По време на турне на Д2 във Велико Търново Дичо просто си събрал багажа и се прибрал в София. Той дори не предупредил колегите си, че си обира крушите.

 

Че Дичо има проблеми с пиенето стана ясно по време на участието му в „Музикална академия” миналата година. Всяка вечер музикантът злоупотребяваше с огнената вода, а феновете му не можеха да повярват, че подпухналият изпълнител е техния любимец. Музикантът дрънчеше на китарата си и грачеше зловещо, а когато не го правеше,постоянно се оплакваше и търсеше кусури на останалите изпълнители в предаването.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени