Дичо, това заради алкохола ли е? (Вижте на какво прилича в Музикална академия!)

1995
01 Октомври 2013, 16:30


Бившият фронтмен на Д2 Дичо всяка вечер злоупотребява с чашката, вдига шум и съквартираните в „Музикална академия“ вдигнаха ръце от него, видя HotArena.net.

 

Феновете на ниския поп изпълнител не могат да повярват, че това е любимецът им. По-скоро в момента на екрана виждат една развалина, която освен да пее и пие, постоянно се оплаква. 

 

Дичо стои до ранни зори с младите безизвестни певци, с които си правят компания с напитки, с висок градус. Музикантът дрънчи на китарата си и грачи зловещо, а когато не го прави намира кусури на по-възрастните и по-талантливите от него.

 

Петя Боюклиева пък е вдигнала ръце от гирлотията и пиянството на Дичо, който не позволяват не само на нея, но и на останалите съквартиранти да се наспят в часовете, предназначени за почивка.

 

Самочувствието на изпълнителя е стигнало до небето – вече се смята за звезда от световен ранг. Не признава дългогодишната кариера на такива като Кичка Бодурова и с охота реди грозни думи зад гърба й. Дичо включва и себе си, когато казва „младите“, въпреки че той отдавна не влиза в тази графа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени