Диляна Попова: Беше ми трудно сама, но вече свикнах! (Малкият Борил одра кожата на баща си Асен Блатечки)

https://hotarena.net/laifstail/diliana-popova-beshe-mi-trudno-sama-no-veche-sviknah HotArena.net
Диляна Попова: Беше ми трудно сама, но вече свикнах! (Малкият Борил одра кожата на баща си Асен Блатечки)

Актьорът Асен Блатечки не пропусна рождения ден на сина си Борил. Той отпразнува първата навършена годинка на наследника си заедно с Диляна Попова и тесен кръг близки, научи HotArena.

 

Преди няколко дни актьорът направи поредния си гаф, като не уважи 34-ия рожден ден на своята синеока любима, който беше на 24 септември.

 

 

Затова присъствието му на празника на Борил може да се приеме като знак, че Блатечки иска да се извини и да стопли отношенията с актрисата, която го дари с наследник, въпреки че пак се лута между нея и бившата си съпруга, пише „Всеки ден”.

 

 

Същевременно Диляна даде голямо интервю за светско списание, в което споделя как се чувства в ролята на майка. Манекенката показа и за първи път в официална фотосесия сина си, а при по-голяма вглеждане се вижда, че малкият е одрал кожата на баща си.

 

 

Явно гените на актьора са надвили над тези на хубавицата. Малчуганът е взел не само очите на баща си, но и чертите на лицето, усмивката, формата на главата и ушите.

 

 

Досега детето единствено бе показвано от „Папараци“ по Би Ти Ви. Хрътките на Николета Лозанова успяха да уловят как Диляна разхожда първородната си рожба в бебешката му количка още в първите месеци след раждането.

 

 

„Борил ме прави безкрайно щастлива. Не съм си представяла, че мога да изпитам това върховно чувство на щастие с много спокойствие. Сега, след една година, се чувствам цяла. Няма да крия, че беше трудно. Представите, илюзиите, с които човек се разделя, водят до голяма обърканост. Близките ми помагаха. Аз не се почувствах сама или самотно в нито един момент, което ми даваше много сила да се справя със ситуацията“, сподели Диляна. 

 

 

Манекенката не скри и факта, че първите няколко месеца е била в панически страх дали и как ще се справи с най-важната й роля досега – на майка. Диляна избрала да кръсти сина си Борил, тъй като искала той да има хубаво българско име.

 

 

„Аз вярвам, че името дава много. То е от голямо значение за този, който го носи. Борил звучи силно, като не визирам само физическа сила. Искам да има силен дух“, обясни Попова. 

 

По последни слухове от няколко месеци актрисата има човек до себе си. Говори се, че това е баровец от подземния свят. Диляна категорично отрича мълвата и твърди, че е сама.

 

15 Коментара

АзЪ.

преди 8 години

Бонбонче мацка, че и в розовко. Мляс-мляс. :D Взимам я със се Борилчо, безусловно. Бая заничах на снимката под края на дантелената поличка ли е кво ли е. Жегаааа! :) Много чаровна жена. Макар сърцето ми да принадлежи на Моника (Белучи, разбира се:)), намирам Диляна Попова за невероятно сексапилна мацка. Харесвам! Много даже;)

Коментирай

Мими

преди 8 години

Да,мисля,че е Най-красивата манекенка,много,чар и нежност.Виждала съм я без грим,без прическа,с домашни широки дрехи и е ужасно красива.

Коментирай

ИВО

преди 8 години

ДА НАИСТИНА Е КРАСИВА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ОНОВА СИЛИКОНОВО ДЖУДЖЕ НИКОЛЕТА.ЕТО ТОВА Е КРАСОТА

Коментирай

Мики

преди 8 години

Прекрасни са.Добре,че се отърва от ония нещастник Блатечки.

Коментирай

:)

преди 8 години

Сладури.. да сте живи и здрави!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Истинска прелест са мама и бебе......КРАСОТА И НЕЖНОСТ! Нищо не знам за този,Блатечки.........,ноооо,като гледам тази красота,трябва да е пълен глупак,че не е с нея! Борил...красиво име...Бъдете здрави и мноогоо щастливи!

Коментирай

иди

преди 8 години

красиви и двамата мама и беби.да са живи и здрави.за какво и е Блатечки. на него му стига Ката която е без достойнство щом го прибра след всички негови кръшкания.

Коментирай

Вова

преди 8 години

Може да е красива и щастлива с детето си, но не е нужно постоянно да парадира с онзи момент, в който за известно време е била предпочитаната.Като пази достойнството на другите, запазва и своето.

Коментирай

taka e

преди 8 години

Факт е, че няма нищо общо със силиконовото джудже Ася. Диляна е уникално нежна и естествена.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Детенцето е много сладко, точно защото гените на ''страхотния'' му баща са се смесили с гените на красива жена. Да е живо и здраво и да не прилича на баща си.

Коментирай

Eva

преди 8 години

Че са сладки, сладки са, но едва ли е хапка за подобен простак.

Коментирай

ne krasotata a 6tastieto e zna4imo

преди 8 години

Ni6to protiv Dilqna, no samo za6toto e krasiva tq ozna4ava , 4e Blate4ki e glupak taka li? Ami ako ne e 6tastliv s neq? Pi6ete gi edni kolkoto da ne zaspite, pone taka mislq az. Ima mnogo krasivi jeni - tova li e vajno za edin muj, da e krasiva jena mu? A ako ne e 6tastliv s neq, kakvo zna4enie ima krasotata na tazi jena, kogato toy e ne6tasten s neq?

Коментирай

АзЪ. към Eva

преди 8 години

Е ае сега простак съм бил :-) Това щото харесвам момичето ли е, (извинявай, че не съм гей) или щото ми четеш сленга (книжовния ми е оценен с отличен по време на кандидатстудентска кампания, без майтап)? :-) Кво сега, да припомниме "притчата" – не съдете, за да не бъдете съдени? Не мое с лошо. Тц! Да не се окаже, че Дилянчето не е за мене, а не обратното ;-)

Коментирай

До: taka e

преди 8 години

Никурлето, я се скрий! Много хубави мама и бебе. Пожелавам им много щастие! :)

Коментирай

megi

преди 8 години

nai-krasivata macka strashna!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.