Диляна Попова бяга в чужбина от униженията, Блатечки бесен, не пуска сина си

https://hotarena.net/laifstail/diliana-popova-biaga-v-chujbina-ot-unijeniiata-blatechki-besen-ne-puska-sina-si HotArena.net
Диляна Попова бяга в чужбина от униженията, Блатечки бесен, не пуска сина си
Далеч от родината ще избяга моделката Диляна Попова след жестоките унижения, на които бе подложена през последните две години, научи HotArena.

Хубавицата сподели, че е готова да поживее малко в чужбина, след като има собствен бизнес с дрехи, който върви добре и успява да преживява с него. Диляна пътува много из Европа и вече обмисля къде ще е най-добре да се установи за година-две.

Попова е категорична, че ако замине, ще вземе със себе си и малкия Борил. Синът на моделката от кратката й авантюра с Асен Блатечки живее при майка си, а актьорът го посещава почти всеки ден. Запознати издават, че Блатечки бил бесен от решението на екслюбовницата си и е категоричен, че няма да й даде право да изведе детето от родината.

Въпреки че заряза Попова още по време на бременността й и се върна при жена си Катерина, Асен не се е отказал от бащинските си права и държи малкият Борил да расте близо до него. Ето защо в момента актьорът е на тръни и готов във всеки момент да възпре Диляна, ако реши да отведе детето му далеч. Моделката, за която Асен беше поредното любовно разочарование, не си е взела поука и твърди, че не съжалява, че е самотна майка и без човек до себе си.

Попова е категорична, че ако върне времето назад, отново би изживяла нещата по същия начин - да забременее от женен мъж, да бъде зарязана и сама да отгледа сина си, пише \"България днес\".

6 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Ами каква да я нарека тогава,след като отново е съгласна на същите унижения,от които междувпрочем иска да избяга-ЧИСТА ПРОБА ДУШЕВНА МАЗОХИСТКА!

Коментирай

kapa

преди 7 години

Tupa i bez dostoinstvo...OVTSA !!!

Коментирай

Влаха

преди 7 години

Ела си, Дилянке в Гулянци. Тук ще бъдеш първа дама.

Коментирай

След кото я унижи пред обществото

преди 7 години

СЛЕД КАТО Я УНИЖИ ПУБЛИЧНО СЕГА И ЗАБРАНЯВА ДА ЗАМИНЕ.ЛО КОЙ СИ ТИ БЕ НЕИЗВЕСТНИЯ?НАЛИ СИ ИМАШ ЖЕНА И ДЕТЕ?ДИЛЯНА ДА НИ ТИ Е ПАРЦАЛ,ДА ТИ СЕДИ ТУКА И ДА Я УНИЖАВАШ.ТЯ СИ ОТГЛЕЖДА ДЕТЕТО САМА И ТЯ СИ РЕШАВА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ.ТИ СИ СТОЙ ПОД ПОЛАТА НА ЖЕНА СИ И СИ ТРАЙ.НЕКЪДЪРНИК ДАЖЕ НЕ СИ ХУБАВ НИКЪКВЕЦ СЪС САМОЧУВСТВИЕ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТАЛАНТ.ДИЛЯНА ВИ Е СЛОЖИЛА В ДЖОБА СИ И ТЕБ И ЖЕНА ТИ

Коментирай

кой е асен

преди 7 години

МИ ТИ КОЯ СИ МА Ф'ЦА

Коментирай

Лала

преди 7 години

Ми ти коя си ма,дама на Гулянци,а Блатечки набеден красавец с къси дебели крака. Не е и талантлив.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.