Диляна Попова е СЪКРУШЕНА: Асен ме предаде! (Вижте грозните SMS-и, които си разменили на Коледа)

6796
12 Февруари 2015, 11:16


аи Асен Блатечки са окончателно разделени, но никой не е предполагал, че всичко е приключило по толкова грозен начин.

 

Близка приятелка на Диляна разкри шокиращи подробности около раздялата на актрисата с бащата на детето си. Оказва се, че Блатечки е зарязал нея и сина си

 

навръх Коледа!

 

Драмата започнала няколко дни преди това – на 23 декември, когато Асен й „сервирал“, че смята да прекара Бъдни вечер с бившата си жена Катерина и дъщеря им. . „Но как, имаме малко бебе, нали вече сме семейство? Аз сама ли ще бъда?”, учудила се Диляна и предложила да поканят щерка му у тях за празника.

 

„Изключено! Тя не те харесва”,

 

отвърнал Блатечки. А после добавил нагло, че за да не е сама с бебето, може да покани сестра си и родителите си. „Ти си имаш семейство, бъди с тях - те ще се радват да сте заедно. Всеки от нас има своя частен живот”, отсякъл Блатечки, пише Уикенд.

 

Жестоките думи на актьора страшно засегнали Диляна и последвал скандал. Подобно поведение е неприсъщо за моделката, която е много спокоен, дори на моменти меланхоличен човек. Разправията още повече вбесила Блатечки и още на следващия ден той се прибрал при бившата си.

 

Разстроена, Диляна започнала да го засипва с SMS-и, един от които гласял:

 

„Как смяташ, че ще продължим заедно?”.

 

Навръх Коледа най-хладнокръвно й отговорил: „Реших, че трябва да се разделим. Не сме един за друг. Избрах да се върна при семейството си. Отговорността ми към Борил остава. Ще се видим по-късно, за да говорим”.

 

SMS-ът буквално съсипал Диляна. Тя прекарала най-светлия празник в сълзи и сама с бебето си.

 

Според нейна приятелка, два месеца по-късно Попова още не може да се отърси от случилото се. Моделката е в дълбока депресия, отслабнала е ужасно и не спира да плаче.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DIANA
преди 3 години
0
hak ti kato razvali semejstvoto mu
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени