Диляна Попова на гости у гаджето на Христо Живков в САЩ

https://hotarena.net/az-jenata/diliana-popova-na-gosti-u-gadjeto-na-hristo-jivkov-v-sast HotArena.net
Диляна Попова на гости у гаджето на Христо Живков в САЩ
Диляна Попова се оказа първа дружка с гаджето на Христо Живков. Моделката от няколко дни е в САЩ и се говори, че гостувала именно при художничката Ружа Колева – мистериозната жена, в която актьорът е влюбен. Двете се похвалиха със снимки, на които се вижда как се забавляват, обикаляйки улиците в Лос Анджелис – доволни и щастливи от живота, макар и без мъжка компания, видя HotArena.

Освен че самата Диляна изглежда в идеално настроение, същото може да се каже и за Ружа. Поне от фотосите не личи аниматорката на „Сабрина: Тайната на една вещица” да страда по гаджето си Ицо, който се изложи жестоко, напивайки се с фолкаджийката Емануела във „ВИП Брадър”. След компрометиращата случка той изпадна в паника, че изцепката му може да съсипе жената на неговия живот.

Ружа обаче определено не изглежда съсипана, даже напротив – усмивката е като залепена на лицето й. Не е ясно дали причината е в добрата компания, на която се наслаждава, или е повярвала във версията, че пияният Христо не й е изневерил в тоалетната на Големия брат, а просто е повърнал върху изкусителната фолк певица, която се набута с него в тясната кабинка. 
 

4 Коментара

Briana

преди 7 години

Abe taq zashto e s 1 vejda samo :D :D :D

Коментирай

Гери

преди 7 години

Тази селска развлачена и гнусна отрепка попова все някъде се бута и тика егати самотния изрод

Коментирай

аз

преди 7 години

от слънчевите очила изглежда така...и аз се зачудух,но като се вгледаш в предната снимка ще видиш,че това е рамката на цайсите

Коментирай

mll;./.,mnm,.

преди 7 години

ku4ki zagubeni i dvete preebaha vi nali d. za po milata jena a drugata kurva za sexi Emanuela aaaaaaaaaaaaaaaaa glupaka ti ne ustoja na sexapila i aaaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.