Диляна Попова разкри тайната на перфектната си фигура: От 12 години не ям месо!

https://hotarena.net/az-jenata/diliana-popova-razkri-tainata-na-perfektnata-si-figura-ot-12-godini-ne-iam-meso HotArena.net
Диляна Попова разкри тайната на перфектната си фигура: От 12 години не ям месо!

Диляна Попова и на 32 изглежда като на 20. Актрисата и модел продължава да демонстрира убийствена фигура, въпреки годините, а тайната й е, че не яде месо, научи HotArena.


Брюнетката разкрива, че всичко е започнало случайно. Нейно гадже не се хранело с месо, но докато живеели заедно постепенно менютата им се уеднаквили. Накрая и тя започнала като него да не яде месо и така вече 12 години.

„В началото нямах намерение да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че така се чувствам по-добре без да ям месо“, разкрива Диляна.

Тя споделя, че скоро след това й попаднала книга за храненето „4 кръвни групи, 4 начина на хранене“ от която научила много за своя хранителен режим. С кръвна група \"А положителна\" разбрала, че най-подходящи за нея са рибата и яйцата, и похапва предимно от тях.

В детските си години най-много обича да яде принцеси, а като ученичка в Плевен заимства кулинарни рецепти от приятелката си Рене, като тогава се научава да прави паста, салати, да приготвя риба и други кулинарни изкушения. Сама признава, че е на периоди — понякога готви, понякога — не толкова често.


Със сина си Борил от няколко седмици се хранят заедно–малкия вече може да похапва и други храни, но главно под формата на пюрета. Решила е, че ще му дава и месо, тъй като е момче, а и смята, че вегетарианството е форма на личен избор.


Що се отнася до нея, хранителния й режим включва две хранения на ден. Сутрин заедно със сина си задължително похапват овесени ядки с банан или друг плод и мляко, следобед похапва към 17 — 18 часа. Сама признава, че когато приключи със задачите си става около 22 часа, а късното хранене не й понася особено добре.


Менюто й включва риба, салата и омлет. Често слага и зеленчуци в него, преди да го затвори на огъня. „Режа домати, рукола, слагам и зехтин. И става омлет със салата“ смее се Диляна по този повод.


По отношение на суперхраните е настроена позитивно, но и предпазливо. След консултация с педиатър е решила да захранва себе си и Борил предимно с родни храни.

„Не мисля, че организмът ни е адаптиран да усвоява толкова лесно непознати храни като чия“ споделя тя. Затова и ги консумира умерено в кухнята си, като се старае да не прекалява.

5 Коментара

DIANA

преди 8 години

bravo na neja tova zna4i 4e ima volja.mnogo e dobre 4e dava na deteto meso to naistina ima nujda a i pravilno e 4e toj sam 6te re6i kak da se hrani kato porasne

Коментирай

Жоро

преди 8 години

„Въпреки годините“ -като че ли е на 82 . Може ли да правите такива шантави преценки ?!

Коментирай

DIANA

преди 8 години

ti maj ne si v red s glavata tapa bij po dobre izglejda mlaga i sveja

Коментирай

Бебо

преди 8 години

Кавалите, които е лапала и сега лапа вегетариански ли са?

Коментирай

d

преди 8 години

Вегетарианството било право на личен избор. Идиотщина. Животните също имат правото на личен избор да живеят!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.