Диляна Попова с нов ухажор и джип за 90 бона

https://hotarena.net/laifstail/diliana-popova-s-nov-uhajor-i-djip-za-90-bona HotArena.net
Диляна Попова с нов ухажор и джип за 90 бона
Диляна Попова наскоро се е сдобила с нов ухажор и лъскав джип за 90 хиляди лева, научи HotArena.

Самотната майка получила возилото като подарък от „Инфинити“, защото била избрана за нейно рекламно лице. Досега представителството на японския концерн не е ползвало рекламните услуги на жени, още по-малко на манекенки. В модните среди се говори, че зад поканата Диляна да презентира луксозните автомобили у нас стояли личните пристрасти на един от шефовете към нея.

Заможният господин се опитвал да ухажва красавицата всячески и точно затова я дарил с баровски автомобил изработен по поръчка за нея. Розовият нюанс на боята бил също единствен по рода си.

Диляна вече е тествала възможностите на новата си придобивка, отпрашвайки ма почивка към Гърция. Въпреки, че приела автомобила с отворени обятия, тя все още се дърпала на щедрия си ухажор. Всички очаквали той да я придружи в южната ни съседка, но всъщност единствения мъж, който делял легло с нея там бил синът й Борил. Диляна е отседнала в луксозен комплекс и прекарвала повече от 8 часа на плажа, пише „Галерия“.

4 Коментара

В е л и к и я

преди 7 години

Взела колата па се дърпала , като искаш да се дърпаш не я приемай , сега си приготви отверствията за проникване ....

Коментирай

ив

преди 7 години

Тя е ясна как и дават колите......

Коментирай

loty

преди 7 години

До нея ли опряхте?Няма ли достатъчно 'Златки',та плюете по момичето?Сама е,свободна е и готина.

Коментирай

SSS

преди 7 години

и тя се превърна в поредната пача

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.