Диляна и Асен – неразделни и по-влюбени от всякога!

2181
22 Януари 2015, 17:00


Диляна Попова и Асен Блатечки и не са се разделяли, както мнозина предполагаха и спекулираха, разбра HotArena.net.

 

"Асен непрекъснато е около бебето, няма как да се говори, че ги е зарязал с Диляна. Той отделя много време и усилия, за да може на малкия Борил да не му липсва нищо. Двамата вече се научиха да не обръщат внимание на писанията по техен адрес и да не си развалят отношенията заради пуснати лъжи", коментираха техни познати, цитира „България Днес“.

 

Много активно в грижите за бебето се включва майката на моделката, която трайно се е пренесла в София. Тя помага с всичко необходимо, за да може Диляна да работи и да прекарва повечко време в модното си ателие. Бащата на красавицата - Красимир, пък на няколко пъти пътува до столицата, за да вижда най-близките си.

 

Бизнесът му със собствен автосервиз в Гулянци не му позволява постоянно да отсъства и затова той повечето време е далеч от дъщеря си. През зимата той нямал много работа, но въпреки това си стоял в малкото градче, за да не харчи пари за пътувания. Той наваксвал, като често се чувал по телефона с известната си дъщеря, а със съпругата си коментирали с какво могат да са полезни на младото семейство.

 

"Не знам защо продължават да пишат глупости - Диляна и Асен са заедно и това не се е променяло в нито един момент. Събираха ги, разделяха ги, а между тях нищо проблемно не се е случвало. Двамата дори не се карат", заяви преди време пред "България Днес" бащата Красимир, който е отвратен от неверните писания. Дори и тези спекулации обаче не могат да развалят настроението на мъжа, който вече е горд дядо на бебето Борил.

 

В едно от многобройните писания за Блатечки все пак има истина - той често ходи при бившото си семейство на гости.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
преди 3 години
0
OMRAZNI I GADNI STE NE STE LUBIMCI NA HORATA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени