Диляна и Асен – скоро ще станат родители, но не се знае дали ще останат заедно

1390
02 Септември 2014, 14:40


Почти никой не дава шанс на връзката на Диляна Попова и Асен Блатечки. За съжаление взаимоотношенията им били изтъкани единствено от физическо привличане, а моделката не успявала да даде спокойствие на актьора, каквото той намирал у бившата си Катерина, научи HotArena.net.

 

Между Диляна и Асен имало непреодолими различия, които могат да ги разделят дори и в навечерието на раждането на сина им.

 

Една от основните предпоставки, поради която може да се счита любовта им за невъзможна, е сексуалното привличане между тях, което не може да им гарантира дълго и успешно съжителство.

 

Диляна може да е мечта за всеки мъж заради външността си, но коравият й и борбен характер не осигурявал спокойствие на човека до нея. Блатечки свикнал с това, което му давала Катерина и сега го искал и от Попова – покой и разбирателство, но успявал да го получи, пише сп. „Блясък“.

 

Дали заради напредналата бременност или не, красавицата Диляна напоследък побърквала Асен с капризите си.

 

Всички предполагат, че след като изконсумират физическата си близост, те ще се разделят.

 

Моделката пък не се страхува да остане сама с дете на ръце. Тя мечтаела от дълго време да стане майка. Не се интересувала от усложненията, които могат и възникват във връзката и с Асен, коментират злите езици.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.47 mb
total execution time: 94.376087188721 miliseconds
mysql execution time: 17.750263214111 milliseconds