Диляна Попова и Юлиян Вергов са влюбени!

7712
08 Ноември 2013, 09:00


Моделът Диляна Попова и актьорът Юлиян Вергов се влюбиха един в друг. Това стана ясно след тяхна почивка в планина Сакар, разбра HotArena.net.

 

Любовта между тях пламнала съвсем спонтанно. Двойката е повече от влюбена – непрекъснато се държи за ръце, раздават си страстни целувки и прегръдки, пише kliuki.bg.

 

Въпреки че все още не афишират новозародилата се тръпка, те бяха уловени в уединението си в природата. Планината Сакар се оказа тясна и за Диди, и за Юлиян, както и набитото око на папараци.

 

Но както знаете, всичко е прекалено хубаво, за да е истина. Двамата бяха поканени да оглавят ролите в сюжета към клипа на Ice Cream.

 

Хората, които са успяли да видят как се разиграва сцената на влюбени, са категорични, че двойката би трябвало да продължи подобни отношения и извън малкия екран, толкова си приличали.

 

Вергов и Попова имаха вземане-даване в сериала „Революция Z”, но там ги крепеше единствено интимните и колегиалните им отношения. Сега те ще демонстрират чиста любов в клипа на поп групата.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени