Диляна Попова изпадна в депресия! (Асен все го няма, гледа бебето сама)

2710
03 Октомври 2014, 12:00


Грижите за сина на Асен Блатечки Борил са поети изцяло от Диляна Попова, а това взе да я депресира, узна HotArena.net.

 

По цял ден чаровницата седяла затворена вкъщи, увъртолена в мръсни памперси, кърма и изцапени дрехи. Макар че са минали само няколко седмици от раждането на бебето, Попова вече се чувствала изнурена и изтощена, пише в. „Всеки ден“.

 

Още повече, че малкият юнак Борил не спирал да реве по цели нощи и не оставял младата майка да спи. „Много шумно детенце, малък, но врещи за трима”, ожалила се Попова на свои приятелки.

 

И ако Блатечки вече има опит в отглеждането на деца, за Диляна това е първородно чадо. Затова и звездата от „Стъклен дом” изпаднала в паника, че може да обърка нещо, да сгафи или, не дай се боже, да направи на момченцето.

 

Асен се стараел да й помага до колкото може, но свободното му време било изключително малко. В редките дни, когато не е на турне по провинцията, той или с занимавал със снимки, или с голямата си дъщеря от предишната си връзка.

 

Въпреки турбуленцията в личния си живот Блатечки е в перфектни отношения с бившата си жена Катерина Горанова. Заедно те си поделят както грижите за дъщеря им Катя, така и режисурата на филма „Люси”, който Асен прави като българската версия на „Бързи и яростни”.

 

Отгоре на всичко, Блатечки непрекъснато обикаля страната, тъй като участва в няколко театрални постановки. В момента актьорът е ангажиран със спектаклите „Смях в залата”, „Вик за любов”, „Око под наем”, „Възвишение”, „За Господ - забранено!”.

 

„Рядко се прибира вкъщи, предимно вечер е у дома, но тогава вече бебето спи. А когато се събуди през нощта, той няма сили да стане и Диляна поема грижите за Борил”, коментират запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени