Диляна Попова най-сетне ПРОГОВОРИ: Признавам грешките си! Не сте длъжни да ме харесвате! (ИЗПОВЕД)

5040
14 Април 2014, 13:46


Редакторска плесница

 

След упорито мълчание по повод новината, че чака бебе от Асен Блатечки, Диляна Попова най-сетне проговори.

 

Актрисата изля душата си в социалната мрежа, подразнена от многобройните обвинения, че е развалила семейството на Асен Блатечки видя HotArena.net.

 

„Съжалявам за някои неща“

 

„Не се мисля за велика, защото не съм. Не хвърча в облаците, защото се научих да живея в реалността. Понякога греша, но признавам грешките си. Съжалявам за някои неща, но нищо не мога да променя... Не сте длъжни да ме харесвате, всеки си има мнение!!“, избухна Диляна Попова във Фейсбук.

 

Близки на актрисата разкриват, че тя много се е разстроила след разкритията на медиите. Двамата с Асен Блатечки са искали да крият максимално дълго за отношенията си, за да не бъдат натоварвани с негативни емоции.

 

Откакто обаче медиите гръмнали с новината, бременната в 4-тия месец Попова се чувствала изключително зле. По форумите зложелатели обиждат актрисата, затова че е развалила семейството на Блатечки. Сега бившата му жена Катерина сама се грижи за 14-годишната им дъщеря, а актьорът живее при Диляна в очакване на второто си дете.

 

Както винаги в такива случаи, „Обвиняем номер 1“ не е мъжът, а любовницата и това много тежало на Попова. Именно затова накрая актрисата не издържа и проговори в социалната мрежа. Тя признава грешките си, но има и своя версия за случилото се и може би скоро ще ни я разкрие.

 

Припомняме, че Диляна Попова забременява от Блатечки навръх Коледа, след като двамата се събират да живеят заедно. Актьорът сам признава на Катерина Горанова, с която живее повече от 15 години, че е влюбен в колежката си, а жена му тихо и кротко му събира багажа и го изпраща да търси щастие другаде…

 

М. Грозева

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепи
преди 4 години
-2
Хъм.... този случай много прилича на един подобен преди няколко години- Алисия, Валери, Николета. В такива моменти проличава манталитета на даден човек. Е, Алисия излезе малко по- достойно от цялата ситуация. Николета се скъса да парадира със цялато ситуация , докато Диляна Попова изглежда много земна и човечна. Не се присмива на чуждата болка и разбира, че случилото се е засегнало доста лица. Не е приятна ситуация, но евала им,с Асен Блатечки, че постъпват интелигентно и цивилизовано и не раздухват личния си живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
от твоето село
преди 4 години
-9
Не се притеснявай, всички от провинцията, които искаме да живеем на чужд /мъжки/ гръб като не сме кадърни да изкараме и 5 лева, по-лесно ни е да разведем някой и да си живеем живот, е после, като си намерим по-паралия ще го зарежем този и така...ти най-добре го знаеш, нали ни учеше на това в село..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анонимен
преди 4 години
-6
Оставете хората да си живеят живота стига сте писали за тях и техните семейства.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени